«Wahlgrens värld»:

Gjør endring: - Han vil ikke

Wahlgren-familiens minste trekker seg også tilbake.

ENDRING: Siden 2016 har familien Wahlgren/Ingrosso latt kameraene følge seg. Nå har derimot enda et medlem bestemt seg for å trekke seg tilbake. Foto: Discovery / Kanal 5
ENDRING: Siden 2016 har familien Wahlgren/Ingrosso latt kameraene følge seg. Nå har derimot enda et medlem bestemt seg for å trekke seg tilbake. Foto: Discovery / Kanal 5 Vis mer
Publisert

Familien Wahlgren/Ingrosso har siden midten av 1980-tallet tatt opp plass i svensk presse, men de siste åra har det virkelig eksplodert. Da serien «Wahlgrens värld», som følger familien gjennom krangler og hverdagen, hadde premiere høsten 2016, fikk de en renessanse.

De er blitt omtalt som Sveriges svar på Kardashian-klanen, og det går sjelden en dag uten at storaviser som Expressen og Aftonbladet skriver om et av familiens mange medlemmer. Også her i Norge har familien blitt ekstremt populær, da programmet ligger på Dplay.

Det er åpenbare positive og negative sider ved å ha et kamerateam rundt seg hele tida, og det er ikke for alle. Høsten 2018 uttalte Benjamin Ingrosso, et av de fire barna til Pernilla Wahlgren, at han ikke aktet å være med i serien lenger.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Vil ikke

Han mener selv at han framstår «verdensfjern og uopplyst» på skjermen, noe som fikk ham til å trekke seg tilbake. Han er tidvis fortsatt med, men ikke så mye som før. Nå har hans yngste søsken, 12 år gamle Theo Wahlgren, bestemt seg for noe lignende.

12-åringen bor fortsatt hjemme, av åpenbare årsaker, og har derfor sirkuset rundt seg til enhver tid. I de foregående sesongene av serien har han vært en tydelig skikkelse, som ofte finner på pek med søsknene, klager over fotballtrening og alt annet enn normal 12-åring gjør.

Han vil derimot trolig holde seg litt mer i bakgrunnen framover, ifølge Hänt. Pernilla Wahlgren har uttalt i et intervju at det er av naturlige grunner.

- Han vil jo ikke at jeg skal ha med meg et kamerateam og alt det der. I den alderen vil man ikke være så mye i fokus, og han vil heller ikke bli gjenkjent, forteller tv-mammaen.

Det er ikke snakk om å forsvinne helt, men han vil innta en mer statist-lignende rolle framover, noe familien og produksjonen er pent nødt til å akseptere. Spesielt det som angår fritidsaktiviteter vil utgå, har Wahlgren uttalt.

- Jeg føler at det som handler om meg som fotballmamma er privat. Da har jeg fullt fokus på min sønn og hans sport, sier hun.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Mor og datter-show

Wahlgrens to andre sønner har også, som nevnt, valgt å trekke seg delvis ut av serien. Oliver Ingrosso, den førstefødte, er bare tidvis med, og det har sjelden vært fokus på ham i de nyere sesongene.

Han har i tillegg valgt å leve et mye mer anonymt liv enn søsknene sine, og har ikke stukket hodet ut i offentligheten på samme måte som dem.

Serien fokuserer muligens mest på relasjonen mellom Pernilla og dattera Bianca Ingrosso nå, selv om øvrig familie også tidvis er med. Da Benjamin Ingrosso kunngjorde at han skulle trekke seg tilbake, påpekte han akkurat det:

- Det er min mor og søster som godkjenner alt. De tenker ikke på at jeg framstilles sånn og sånn. De synes bare det er gøy fordi det er et morsomt program, sa han, og fortalte hvorfor han ofte kan virke sur på tv-skjermen:

- Akkurat hvorfor jeg virker å være sånn og sånn i visse scener er nok fordi jeg i bunn og grunn ikke vil filmes i det hele tatt. Nå var de for eksempel hjemme hos oss, og da er jeg irritert fra første stund de filmer, sa artisten.

LES OGSÅ: Tilbake etter skandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer