«Wahlgrens värld»:

Gjør endring: - Han vil ikke

Wahlgren-familiens minste trekker seg også tilbake.

ENDRING: Siden 2016 har familien Wahlgren/Ingrosso latt kameraene følge seg. Nå har derimot enda et medlem bestemt seg for å trekke seg tilbake. Foto: Discovery / Kanal 5
ENDRING: Siden 2016 har familien Wahlgren/Ingrosso latt kameraene følge seg. Nå har derimot enda et medlem bestemt seg for å trekke seg tilbake. Foto: Discovery / Kanal 5 Vis mer
Publisert

Familien Wahlgren/Ingrosso har siden midten av 1980-tallet tatt opp plass i svensk presse, men de siste åra har det virkelig eksplodert. Da serien «Wahlgrens värld», som følger familien gjennom krangler og hverdagen, hadde premiere høsten 2016, fikk de en renessanse.

De er blitt omtalt som Sveriges svar på Kardashian-klanen, og det går sjelden en dag uten at storaviser som Expressen og Aftonbladet skriver om et av familiens mange medlemmer. Også her i Norge har familien blitt ekstremt populær, da programmet ligger på Dplay.

Det er åpenbare positive og negative sider ved å ha et kamerateam rundt seg hele tida, og det er ikke for alle. Høsten 2018 uttalte Benjamin Ingrosso, et av de fire barna til Pernilla Wahlgren, at han ikke aktet å være med i serien lenger.

Vil ikke

Han mener selv at han framstår «verdensfjern og uopplyst» på skjermen, noe som fikk ham til å trekke seg tilbake. Han er tidvis fortsatt med, men ikke så mye som før. Nå har hans yngste søsken, 12 år gamle Theo Wahlgren, bestemt seg for noe lignende.

12-åringen bor fortsatt hjemme, av åpenbare årsaker, og har derfor sirkuset rundt seg til enhver tid. I de foregående sesongene av serien har han vært en tydelig skikkelse, som ofte finner på pek med søsknene, klager over fotballtrening og alt annet enn normal 12-åring gjør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer