TV 2:

Gjør drastiske endringer i «Farmen»

Deltakere kritisk til omleggingen som potensielt sett kan endre hele spillet i realityserien.

LEDER SHOWET: Niklas Baarli leder «Farmen» for andre gang - denne gangen i helt ny drakt. Foto: Anton Soggiu / TV 2
LEDER SHOWET: Niklas Baarli leder «Farmen» for andre gang - denne gangen i helt ny drakt. Foto: Anton Soggiu / TV 2 Vis mer
Publisert

KRISTIANSAND / OSLO (Se og Hør): En ny «Farmen»-runde er rett rundt hjørnet. For drøye fire uker siden startet nemlig innspillingen på Fredheim gård i Ny-Hellesund i Søgne utenfor Kristiansand, og tirsdag ble det kjent hvilke 14 som blir å se i TV 2-programmet denne gang.

Et flaggskip for kanalen, som i høst også blir å se i en helt, helt ny drakt.

Se og Hør møtte samtlige av forpaktere, som de kalles på «Farmen»-språket, dagen før de reiste inn på gården. Der ble det også opplyst om drastiske endringer av konseptet - en endring som kan bety svært mye for spillet og taktikken for nettopp forpakterne.

«Alle mot alle»

Nå blir det «alle mot alle», enkelt forklart at det gjennomføres kjønnsnøytrale tvekamper.

- Førstekjempen kan velge hvem hen vil som andrekjempe, uavhengig av kjønn. I forbindelse med dette vil det også bli introdusert noen nye tvekampgrener, som vi gleder oss til å vise frem til seerne, bekrefter programredaktør og direktør for innholdsstrategi i TV 2, Trygve Rønningen, til Se og Hør.

Etter hva Se og Hør forstår vil de samme endringene også gjelde i «Farmen kjendis», som er ferdig innspilt, men som vises på TV først på nyåret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer