- Gjør det sammen!

Brad og Angelina med nytt fellesprosjekt.

TURBULENT: Forholdet mellom Brad og Angelina skal være svært vanskelig. Blant annet er Angelina uhyre sjalu på Brads eks Jennifer Aniston. Foto: All Over Press
TURBULENT: Forholdet mellom Brad og Angelina skal være svært vanskelig. Blant annet er Angelina uhyre sjalu på Brads eks Jennifer Aniston. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Det stormer rundt Angelina Jolie (32) og Brad Pitt (43) for tiden, men paret holder fremdeles sammen til tross for rykter om det motsatte.


Brad Pitt har nylig vært co-produsent på filmen "A Mighty Heart" der Angelina har hovedrollen. Filmen er basert på en sann historie og handler om enken etter den amerikanske The Wall Street Journal-journalisten Daniel Pearl som ble kidnappet og halshugget i Pakistan.


Brangelina har tydeligvis ikke latt seg skremme av fellesprosjekter. I følge the Hollywood Reporter skal de nå produsere en ny serie sammen for fjernsynsselskapet HBO.


Dramaserien, som enda ikke har fått noe navn, skal utspille seg bak kulissene i en internasjonal hjelpeorganisasjon, og følge hjelpearbeiderne som setter sine egne liv på spill for å hjelpe andre.


Serien skal skrives av Scott Burns som var co-forfatter på kritikerroste "The Bourne Ultimatum", og som produserte fredsprisvinneren Al Gores Oscarvinnende dokumentar "En ubehagelilg sannhet".


Etter et lite opphold i New York, der Brad var oppttat med filmopptak, er paret nå tilbake i Los Angeles, der Angelina er i gang med innspillingen av filmen "The Changeling" med Clint Eastwood.Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer