Aleksander Sæterstøl:

- Gjør det for hennes del

Innrømmer at «Bloggerne» kan bli litt mye.

SLITSOMT: Aleksander Sæterstøl innrømmer at «Bloggerne» kan bli litt mye av og til. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SLITSOMT: Aleksander Sæterstøl innrømmer at «Bloggerne» kan bli litt mye av og til. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Realityprofil Aleksander Sæterstøl (27) er nok en gang klar for å være en birolle i TV 2-programmet «Bloggerne». Kjæresten hans Martine Lunde (26) er en av profilene i den kommende sesongen.

Lunde har vært med i fem av seriens 16 sesonger tidligere.

Sæterstøl er nok kanskje mest kjent for sin deltakelse i «Paradise Hotel» i 2017. Der deltok også Lunde, og de to har vært et par siden.

Sæterstøl har i tillegg vært med i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», «Skal vi danse» og «Sofa». Han blir også å se i neste sesong av «Farmen Kjendis».

I denne ukens «Sofa» avslører Aleksander Sæterstøl flytteplaner ovenfor Martine Lunde. Video: TV 2 Vis mer

- Det suger

Når Se og Hør møter Sæterstøl på TV 2s høstlansering i Bergen legger han ikke skjul på at det blir spennende å se den nye sesongen av «Bloggerne».

Han er derimot ærlig om at det ikke er alt han liker med programmet.

- Jeg er jo med (i «Bloggerne», journ.anm.) på grunn av Martine, jeg er jo ikke en profil der. Det er ikke sånn at jeg har lyst til å være med, men jeg er med for hennes del, innrømmer han overfor Se og Hør.

27-åringen forklarer videre at han er en stor del av Lundes liv, og dermed er det nesten uunngåelig at han er med i serien.

Selv synes han det er tidvis slitsomt.

RUMPE: Sara Emilie Tandberg er ny i «Bloggerne» så vi har tatt en prat med henne om blant annet hvilket innlegg som har skapt mest reaksjoner. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Å ha kameraene på slep - det suger, forteller realityprofilen åpenhjertig.

Sæterstøl innrømmer også at han synes det fort kan bli kleint å ha de dype samtalene foran kameraene.

Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde er for øvrig nominert i kategorien «Årets duo» for deres deltakelse i TV2-programmet «Sofa» under årets Reality Awards.

Se de andre nominerte og stem under!

- Det gjør vi jo utenfor kamera også, og så må vi ta det litt opp igjen foran kamera. Det synes jeg er litt kleint til tider, utdyper han.

Likevel synes Sæterstøl denne sesongen har vært bedre enn de andre.

- Det kan bli litt mye, men denne sesongen har vi gjort litt gøye ting i stedet for å bare sitte der og ha dype samtaler.

DATING: «Bloggerne»-profil Eveline Karlsen har tidligere ikke vært særlig åpen for å få noen inn i livet sitt. Nå kan hun røpe at det begynner å endre seg. Video: Rød Løper / Celina Morken og TV 2 «Bloggerne». Vis mer

- Alt er så mye bedre i Oslo

Sæterstøl kan avsløre at i denne sesongen av «Bloggerne» stiller kjæresten et krav til ham. Hun vil at de to skal bli samboere. Sæterstøl har nemlig fortsatt bostedsadresse i hjembyen Bergen.

- I år har jeg vært i Oslo seks av syv måneder, forteller han.

Han legger heller ikke skjul på at han synes det er vanskelig å ta et valg:

- Jeg vil være i Oslo, men jeg vil være i Bergen også.

SJOKKERT: Martine Lunde fikk seg en overraskelse da det plutselig sto noen i leiligheten hennes sent en kveld. Video: Privat/Kine Falch. Reporter: Celina Morken Vis mer

At hovedstaden er en mer livlig by, i tillegg til at drømmedama bor der, er definitivt et trekkplaster.

- Det skjer så mye mer i Oslo, alt er så mye bedre i Oslo. Bergen er egentlig en ganske rar by, synes jeg, innrømmer Sæterstøl, og legger til:

- Jeg er mer i Oslo enn jeg er i Bergen, så vi får se om jeg flytter.

LES OGSÅ: Røper nye detaljer om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer