Aleksander Sæterstøl:

- Gjør det for hennes del

Innrømmer at «Bloggerne» kan bli litt mye.

SLITSOMT: Aleksander Sæterstøl innrømmer at «Bloggerne» kan bli litt mye av og til. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SLITSOMT: Aleksander Sæterstøl innrømmer at «Bloggerne» kan bli litt mye av og til. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Realityprofil Aleksander Sæterstøl (27) er nok en gang klar for å være en birolle i TV 2-programmet «Bloggerne». Kjæresten hans Martine Lunde (26) er en av profilene i den kommende sesongen.

Lunde har vært med i fem av seriens 16 sesonger tidligere.

Sæterstøl er nok kanskje mest kjent for sin deltakelse i «Paradise Hotel» i 2017. Der deltok også Lunde, og de to har vært et par siden.

Sæterstøl har i tillegg vært med i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», «Skal vi danse» og «Sofa». Han blir også å se i neste sesong av «Farmen Kjendis».

- Det suger

Når Se og Hør møter Sæterstøl på TV 2s høstlansering i Bergen legger han ikke skjul på at det blir spennende å se den nye sesongen av «Bloggerne».

Han er derimot ærlig om at det ikke er alt han liker med programmet.

- Jeg er jo med (i «Bloggerne», journ.anm.) på grunn av Martine, jeg er jo ikke en profil der. Det er ikke sånn at jeg har lyst til å være med, men jeg er med for hennes del, innrømmer han overfor Se og Hør.

27-åringen forklarer videre at han er en stor del av Lundes liv, og dermed er det nesten uunngåelig at han er med i serien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.