Emil Gukild:

Gjør comeback

Dette skal han gjøre nå.

TILBAKE: Emil Gukild gjør comeback i NRK. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
TILBAKE: Emil Gukild gjør comeback i NRK. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Emil Gukild (31) gjør NRK-comeback, melder M24.

Gukild har tidligere vært en profilert programleder og journalist i NRK Sport, men sa opp sin faste stilling i sommer for å bli frilanser. Nå gjør han frilans-comeback i NRK med treningspodkasten «Skiklubben».

Det gjør han sammen med tidligere langrennsstjerne Anders Aukland (51) og sin tidligere NRK-kollega Silje Nordnes (38).

TILBAKE: Emil Gukild (fra venstre), Anders Aukland og Silje Nordnes leder NRKs nye podkast. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
TILBAKE: Emil Gukild (fra venstre), Anders Aukland og Silje Nordnes leder NRKs nye podkast. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK Vis mer

- Anders har en helt unik langrennshjerne og blir vårt leksikon, mens Silje representerer folket og det forholdet nordmenn flest har til nasjonalsporten, sier Gukild, ifølge M24.

NRK-TABBE: På NRKs direktesendte program Dagsnytt 18 går det galt. NRK beklager nå på det sterkeste. Video: NRK. Reporter: Vegard Krüger Vis mer

Nordes forteller at hun er glad i å stå på ski.

- Jeg begynte å gå på ski da jeg var barn og var aktiv en periode som ungdom. Som voksen har det blitt mer sporadisk, selv om jeg faktisk har gått Birkebeinerrennet ved én anledning. Det er noe av det verste jeg har gjort. Nå skal jeg teste hva kroppen er i stand til med hjelp og råd fra en av de aller beste, sier hun.

Gukild har jobbet i NRK siden 2018, og har blant annet vært å se i statskanalens sendinger fra VM i fotball, og som anker for sportsnyhetene.

Han har også deltatt i diverse av kanalens program, blant annet «24-stjerners julekalender» som gikk for første gang før jul i fjor.

NRK innrømmet produksjonstabbe etter premieren på «Stjernekamp». Video: NRK. Vis mer

LES OGSÅ: Ny isfront i familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer