Atle Antonsen:

Gjør comeback

Atle Antonsen returnerer i neste sesong av «Kongen befaler».

COMEBACK: Atle Antonsen blir å se i rollen som «konge» når serien returnerer i neste sesong. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB.
COMEBACK: Atle Antonsen blir å se i rollen som «konge» når serien returnerer i neste sesong. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember i fjor ble det kjent at Bård Ylvisåker (40) tar over tronen og går inn som programleder av «Kongen befaler», etter at Atle Antonsen (53) trakk seg fra programmet etter å ha blitt anmeldt for rasisme.

Nå er Antonsen tilbake i rollen som programleder. Det bekrefter kommunikasjonsdirektør i Warner Bros. Discovery, Hanne McBride, til VG.

KLAR: Bård Ylvisåker debuterte som programleder i «Kongen befaler» etter å ha tatt over for Atle Antonsen. Se de første bildene her. Bilder fra Discovery+. Vis mer

- På generelt grunnlag er vi ikke tilhengere av å kansellere innhold. Vi er heller ikke tilhengere av å kansellere personer fra TV-skjermen og offentligheten. Det skal være rom for tilgivelse av folk som har begått feil og bedt om unnskyldning, sier McBride til VG om at Antonsen kommer tilbake som programleder i «Kongen befaler» fra høsten av.

Det var i november i fjor det ble kjent at forfatteren og samfunnsdebattanten Sumaya Jirde Ali (25) hadde anmeldt Antonsen.

Bakgrunnen for anmeldelsen var en hendelse på en bar i Oslo, hvor Antonsen blant annet skal ha tatt tak i armen hennes og sagt «du er for mørkhudet til å være her». Saken ble senere henlagt.

COMEBACK: Atle Antonsen forteller om den siste tiden etter rasismeanklagene han fikk mot seg i fjor. Video: Anabelle Bruun Vis mer

Antonsen har ledet de tidligere sesongene av «Kongen befaler», men kort tid etter at anmeldelsen ble kjent, trakk Antonsen seg fra programmet.

LES OGSÅ: - Tar ikke imot råd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer