TV 2s høstlansering:

Gjør comeback

Torsdag røper kanalen høstens TV-programmer.

BLIR PROGRAMLEDER PÅ NY: Thomas Numme. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB
BLIR PROGRAMLEDER PÅ NY: Thomas Numme. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Saken oppdateres fortløpende!

BERGEN/OSLO (Se og Hør): Torsdag markerer TV 2 at sommeren er forbi, og at høsten har meldt sin ankomst.

I den anledning avslører høstlanseringens programledere Siri Nilminie Avlesen-Østli (38) og Jonis Josef (30) hva seerne kan forvente å se på skjermen de neste månedene.

- Jeg er sikker på at alle kommer til å finne en favoritt denne høsten. Vi våger oss på noen ambisiøse mål i høst. Vi skal bli best på norsk humor, og vi skal vinne helgen, sier mediehusets sjefredaktør og administrerende direktør, Olav T. Sandnes i en pressemelding fra TV 2.

TROPP 1: Denne høsten er det klart for «Kompani Lauritzen: Tropp 1» hvor vanlige, unge mennesker skal prøve livet som soldater. Reporter: Sofie Losen. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

- Det vil si at vi må levere både stor underholdning som samler familien, spennende serier du kan binge, og sporten du hopper i sofaen av, enten det er bredde- eller toppidrett.

«Forræder- Iblant oss»

20 spillere i et stort spill om tillit og lojalitet. Tre av dem får rollen som forræder, og må eliminere de andre én etter én. De lojale må avsløre forræderne før det er for sent.

Programleder og «spillmester» er Mads Hansen.

Deltakere er Karina Hollekim, Anne B. Ragde, Arman Surizehi, Cathrine Fossum, Cengiz Al, Christer Falck, Christopher Robin Omdahl, Emil Iversen, Erlend Mørch, Hallvard Flatland, Hina Zaidi, Jonas Lihaug, Jørn Lier Horst, Katarina Flatland, Kim Johanne Dahl, Kristin Gjelsvik, Magnus Midtbø, Sander Dale, Sandra Spjelkavik og Tonje Frigstad.

- Du blir helt gæren!, svarer Dale på spørsmål om han ble paranoid under deltakelsen.

INFLUENSER: Katarina Flatland er både programleder, podkaster og lege, men blogging lot hun ligge på hylla. Reporter: Anniken Aronsen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Paranoid er bare fornavnet!

Premiere 9. september kl. 20.00.

«Direktøren»

Det er sommeren 2014, og det amerikanske paret Neil og Eryka avslutter sin Europa-reise med et besøk hos nordmannen Øystein Flenning, som de året før hadde møtt på oktoberfest i München. Stemningen er god. Så går alt galt.

Etter en hyggelig middag forvandler funkis-villaen seg til et åsted. Fra klokken to om natten kommer det en rekke nødsamtaler fra huset, der Øystein blant annet hevder at Neil truer med å drepe ham.

«Direktøren» hadde premiere 28. august.

VILL LØNN: Tidligere i sommer kunne Sophie Elise Isachsen avsløre hva hun tjente på en uke. Vi tok en prat med henne om lønnen. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

- Hyllest til kontorlivet

Humorserien for alle som har en jobb, skulle ønske de hadde jobb, eller er sjeleglad fordi de IKKE har en. Børge Lunds «LUNCH» omfatter mer enn 3500 tegneseriestriper, som publiseres i over hundre aviser i ni land - på sju språk.

NYHET: Presentasjon av programmet «Lunch» med serieskaper Børge Lund og skuespillerne Tuva Adine Billing og Henrik Fladseth. Foto: Eivind Senneset/ TV 2
NYHET: Presentasjon av programmet «Lunch» med serieskaper Børge Lund og skuespillerne Tuva Adine Billing og Henrik Fladseth. Foto: Eivind Senneset/ TV 2 Vis mer

Fra scenen blir serien beskrev som «en hyllest til kontorlivet».

- Han er jævlig opptatt av å være proff, sier Henrik Fladseth om sin karakter.

Abu og Mayoos Norge

TV 2s nye dokumentarserie «Abu og Mayoos Norge» skal være humoristisk og underholdende. I serien skal Abubakar Hussain og Mayoo Indiran se på Norge med skråblikk, og utforske sine egne fordommer til det vi kjenner som typisk norsk.

FLERE GULLKORN: Seerne kan forvente flere humorsitater fra TV-duoen. Foto: Eivind Senneset, TV 2
FLERE GULLKORN: Seerne kan forvente flere humorsitater fra TV-duoen. Foto: Eivind Senneset, TV 2 Vis mer

Indiran er kjent for sine mange gullkort, og på spørsmål om det har kommet noen visdomsord fra realityprofilen under innspillingen, svarer Hussain at han har bitt seg merke i et spesielt sitat fra Indiran.

- For å være våken, så må du sove.

«Kompani Lauritzen: Tropp 1»

Tolv unge voksne som sliter med overgangen til voksenlivet har søkt seg inn i «Kompani Lauritzen: Tropp 1». Gjennom et militært regime preget av orden og disiplin må de unge rekruttene gjennom en rekke øvelser - der mestring, kameratskap og samhold står i fokus.

UT I FELT: Presentasjon av programmet «Kompani Lauritzen: Tropp 1». Prat på scenen med deltakerne Anna Green og Daniel Pawa.Foto: Eivind Senneset, TV 2
UT I FELT: Presentasjon av programmet «Kompani Lauritzen: Tropp 1». Prat på scenen med deltakerne Anna Green og Daniel Pawa.Foto: Eivind Senneset, TV 2 Vis mer

- Jeg føle at jeg trengte et spark i ræven for å bli litt mer disiplinert, forklarer deltaker Daniel Pawa om serien.

Comeback

Høstlanseringen byr på flere overraskelser, blant annet vender Thomas Numme (52) tilbake til programlederjobben. Han skal lede «Hemmelige duetter» med artisten Regina «Myra» Tucker (27).

52-åringen er kanskje alle best kjent som den ene halvdelen av «Senkveld med Thomas og Harald», som han ledet sammen med Harald Rønneberg (49). Til tross for at han nå har byttet ut komikeren med den 27-år gamle artisten, legger han ikke skjul på at de kommer til å gjenforenes i framtida.

- Vi skal jobbe sammen igjen, forteller Numme om sin tidligere kollega.

«Hemmelige duetter», programmet som har tatt hele verden med storm, synger kjente artister duett med en hemmelig sanger som befinner seg bak en vegg. Oppgaven er å finne ut hvem de synger sammen med, kun ved å høre på stemmen. Om de har tippet rett får de først vite når veggen går opp etter låten.

LES OGSÅ: Avslører ny karriere: - Noe helt nytt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer