Karen-Marie Ellefsen

Gjør comeback

- Stor stas å få være med på dette.

KOMMENTATOR: Karen-Marie Ellefsen. Foto: Morten Eik / Se og Hør
KOMMENTATOR: Karen-Marie Ellefsen. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Karen-Marie Ellefsen og Arve Fuglum kommenterer åpningsseremonien når vinter-OL i Beijing offisielt åpnes førstkommende fredag, samt avslutningsseremonien søndag 20. februar.

Dette blir Karen-Marie Ellefsens første sportsrelaterte TV-oppdrag siden hun sluttet i NRK, høsten 2020.

– Det er alltid spennende å se hva arrangørene byr på i en OL-åpning. Blir denne på linje med åpningsseremonien i 2008, på samme arena, kan vi vente oss en spektakulær forestilling. Jeg syns det er stor stas å få være med på dette, og var jo glad for å bli spurt, sier Karen-Marie Ellefsen i en pressemelding.

«INGENTING Å LE AV»: Odd Magnus Williamson røper hvordan han fikk ideen til kinofilmen der han selv spiller hovedrollen. Med seg på laget har han den oscarnominerte regissøren Petter Næss. Reporter: Thea Hope. Video/Klipp: Celina Morken Vis mer

- Men som alltid, så føler jeg på en viss prestasjonsangst. Jeg er en sånn person som trenger å forberede meg godt, og akkurat nå er jeg litt bekymret for at vi ikke skal få all informasjon vi trenger i god tid på forhånd. Men det skal nok gå fint, og jeg gleder meg til sendingen kommer i gang på TVNorge fredag formiddag. Da forsvinner nervene.

Ellefsen har kommentert sju åpningsseremonier i sommer-OL, alle fra 1984 til 2008, og én i vinter-OL, i Nagano i 1998.

Denne gangen skal hun kommentere sammen med Arve Fuglum.

Discoverys sportsdirektør, Morten Johannessen, er glad for å kunne legge TVNorges dekning av OLs åpnings- og avslutningsseremoni i trygge hender.

OVERRASKET: Tone Damli hadde ledet én sesong av «Love Island». Så ringte VG. Video: Rød Løper/Vrang produksjonen. Hele podkasten kan høres her: https://open.spotify.com/show/1CwfMwD7ELZ6vToFANE26y?si=rIbcaBXAS6qMw2sFM9dMng Vis mer

- Både avslutningen og åpningen spesielt er lange TV-sendinger, hvor kommentatorene må vite når de bør prate og når de ikke bør prate, og ikke minst må de ha god peiling og oversikt på ganske mye. Da kommer rutine godt med, og det har Karen-Marie og Arve i bøtter og spann, sier Morten Johannessen, sportsdirektør i Discovery Norway.

Johannessen kaller Ellefsen en TV-sport-legende, og tror det blir et kjært gjensyn for norske TV-seere.

Sendingene vises på TVNorge og Discovery+.

LES OGSÅ: Kryptisk om ny jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer