Chrissy Teigen:

Gjør comeback

Den tidligere modellen gjør helomvending bare uker etter at hun var fast bestemt på at Twitter var et tilbakelagt kapittel.

TILBAKE: Chrissy Teigen gjør en helomvending etter at hun for noen uker siden kunngjorde at hun ikke ville ta i bruk sin Twitter-konto lenger. Foto: REX / NTB
TILBAKE: Chrissy Teigen gjør en helomvending etter at hun for noen uker siden kunngjorde at hun ikke ville ta i bruk sin Twitter-konto lenger. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert

Etter ti år og tusenvis av tweets deaktiverte Chrissy Teigen (35) brått sin Twitter-konto i slutten av mars.

Tobarnsmoren og den tidligere modellen avsluttet Twitter-kapitlet på følgende måte:

«I over ti år har dere betydd alt. Jeg skylder utrolig mye til den verdenen vi har skapt her. Jeg anser oppriktig mange av dere som mine virkelige venner», skrev hun.

Foto: Skjermdump / Twitter
Foto: Skjermdump / Twitter Vis mer

Videre mente Teigen at det var på tide å si farvel.

«Dette tjener meg ikke lenger positivt som det gjør meg negativt, og da tror jeg tiden er inne for at jeg gir meg», la hun til.

35-åringen forklarte videre at hennes mål er å gjøre folk lykkelige, og skrrev at det smerter når hun ikke lykkes med det.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

«Jeg har alltid blitt fremstilt som den sterke og skarpe jenta, men det er jeg bare ikke», skrev hun videre, og la til:

«Mitt ønske om å bli likt og min frykt for å irritere har gjort meg til en annen person enn den dere startet å følge, et annet menneske. Lev godt, tvitrere. Vit at alt jeg brydde meg om var dere!»

Gjør comeback

35-åringens fravær fra plattformen varte imidlertid ikke lenge.

I en tweet fredag denne uken skrev hun følgende:

«Det viste seg å være forferdelig og tie og ikke lenger nyte latterkrampene som kom i løpet av dagen - samt miste 2000 venner samtidig».

Videre spøkte kokebokforfatteren med at hun måtte ty til andre midler i sin Twitter-absistens.

«Jeg har brukt ukesvis på å twitre til sjampoflaskene», skrev hun.

Fansen på sin side jublet over at stjernen var tilbake.

«Vi har savnet deg», skrev en.

OMBESTEMT SEG: Teigen savnet Twitter-kontoen sin og var tilbake på plattformen denne uken. Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / NTB
OMBESTEMT SEG: Teigen savnet Twitter-kontoen sin og var tilbake på plattformen denne uken. Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / NTB Vis mer

«Har savnet humoren din så mye», kommenterte en annen.

«Glad for å ha deg tilbake», istemte en tredje.

«Det er først når sjampoflaskene twitrer tilbake at du kan begynne å bekymre deg», skrev en fjerde spøkefullt.

Aktiv i sosiale medier

Teigen er gift med den kjente artisten John Legend (42) og har vært en aktiv bruker av sosiale medier opp gjennom årene. I store deler av 2020 trakk hun seg imidlertid tilbake, da hun og ektemannen opplevde alle foreldres verste mareritt da de mistet sin ufødte sønn, Jack.

I november samme år åpnet hun seg om tapet, og skrev blant annet i et lengre Instagram-innlegg om sine opp- og nedturer i livet.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

«Når jeg er gammel og grå vil jeg se tilbake på de to siste månedene som brutale, slitsomme, triste, fysisk utfordrende og mentalt smertefulle kjerringer av noen måneder. Men jeg nekter å ikke finne humor i både raserianfallene og antrekkene», skrev hun, og refererte til antrekket hun hadde på seg på det vedlagte bildet.

Ekteparet takket også for all støtten de hadde fått i et annet innlegg, samtidig som de uttrykte at de er svært takknemlige for at de allerede har de to barna Luna Simone og Miles Theodore.

LES OGSÅ: Derfor har de lukket Instagram-profil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer