Klare for «Torpet kjendis»:

Gjør comeback: - Utrolig stas

Den profilerte værmelderen fikk med seg bestevenninnen til TV-innspilling. Disse tre deltar i «Farmen kjendis»' sidekonkurranse på nyåret.

TV-KLARE: Ingeborg Myhre, Erik Anders Sæter og Eli Kari Gjengedal deltar i sidekonkurransen av «Farmen kjendis», «Torpet kjendis», som blir å se på skjermen på nyåret. Foto: Øyvind Ganesh Eknes / TV 2
TV-KLARE: Ingeborg Myhre, Erik Anders Sæter og Eli Kari Gjengedal deltar i sidekonkurransen av «Farmen kjendis», «Torpet kjendis», som blir å se på skjermen på nyåret. Foto: Øyvind Ganesh Eknes / TV 2 Vis mer
Publisert

Høstens «Farmen» har så vidt lagt seg, men snart er det hele igang igjen. På nyåret går nemlig startskuddet for enda en runde av «Farmen kjendis» på TV 2, der tolv nye kjendiser skal reise hundre år tilbake i tid.

På samme tid starter sidekonkurransen «Torpet kjendis», der tre tidligere deltakere skal kjempe seg imellom for å ta seg inn på hovedgården. Hvem som utgjør «Torpet kjendis» har vært strengt hemmelig - frem til nå.

NYTT «FARMEN»-EVENTYR: Det er klart for nok en sesong av «Farmen kjendis», som har premiere i begynnelsen av 2023. Vis mer

Bestevenninnen «røpet» seg

Den profilerte værmelderen Eli Kari Gjengedal (51) deltok i «Farmen kjendis» i 2021. Nå gjør hun comeback i programkonseptet. Det samme gjør Lotto-programleder og tidligere værmelder Ingeborg Myhre (47), samt influenser og TV-profil, Erik Anders Sæter (25).

Myhre var deltaker i den aller første «Farmen kjendis»-sesongen, i 2017, mens Sæter deltok to år senere, i 2019.

- Det var dritgøy, som en form for miniatyr-«Farmen». Utrolig stas at jeg fikk lov til å være med på dette, det er alltid gøy for «gamlemor», sier Gjengedal med et smil til Se og Hør.

SMILER OG LER: De tre «Torpet kjendis»-deltakerne skal ha ankommet den lille sidegården med en god dose godt humør. Foto: Øyvind Ganesh Eknes / TV 2
SMILER OG LER: De tre «Torpet kjendis»-deltakerne skal ha ankommet den lille sidegården med en god dose godt humør. Foto: Øyvind Ganesh Eknes / TV 2 Vis mer

Vanligvis pleier TV 2 og produksjonsselskapet Strix å holde kortene tett til brystet, og ikke røpe overfor deltakere hvilke andre som medvirker. Denne gangen skal det imidlertid ha stilt seg litt annerledes, siden Gjengedal og Myhre er gode venner på privaten.

- Jeg visste at Ingeborg også skulle være med. I forkant ble vi spurt hvem som kunne være drømmepersonen å være der inne sammen med, og da svarte jeg selvsagt bestevenninna mi, Ingeborg. Jeg ble så glad da jeg skjønte at hun også skulle delta, forteller hun.

«FARMEN KJENDIS»: Innspillingen av «Farmen kjendis» 2023 var i gang, og vi tok en prat med flere av deltakerne. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Hun fortsetter:

- Vanligvis får man jo ikke vite hvilke andre som er med, men siden vi er så gode venner, så skjønte nok produksjonen at dette kom til å sprekke uansett. Så Ingborg fikk lov til å si det til meg. Det var noe trygt og godt over å være der sammen.

- Skjedde mye rart

«Farmen»-konseptene er for mange seere synonymt med mye drama og intriger etter hvert som ukene går. Men den 51 år gamle værprofilen mener at det ikke oppsto mye dårlig stemning på den lille sidegården.

- Nei, det var veldig stille og rolig, men det var likevel mye rart som skjedde. Vi hadde det utrolig fint, og Erik Anders er jo en veldig underholdende fyr - så vi kjedet oss jo ikke ett sekund. Han fant på mye gøy, det ble to mødre med sønnen «Emil» der inne, røper hun og ler.

GÅRDSFLØRT: I fjor oppsto det søt musikk mellom Victoria Tolaas og Isak Dreyer på «Norges tøffeste». Her forteller Victoria hvordan det var å se den åpenbare flørtingen mellom Isak og Sophie Elise på «Farmen kjendis» et knapt år senere. Video: Rød Løper/TV 2/NRK Vis mer

Det tøffeste, innrømmer Gjengedal, var å reise fra mannen Tom Saxegård, sønnen sin, samt gode venner i det som potensielt sett kan bli seks lange uker.

- Jeg savnet dem, selvfølgelig. Bare det å sende en snap når noe gøy skjer er jo et savn. Jeg skal ikke legge skjul på at det var ting jeg savnet i livet mitt mens jeg var der.

Nå håper hun at «Torpet kjendis» blir like underholdende som ryktene tilsier.

- Vi har fått høre av noen av dem som sitter og klipper dette at det blir den morsomste første «Torpet»-uken noensinne. Men det sier de kanskje hvert eneste år, sier Gjengedal til Se og Hør.

KRANGEL: Niklas Silseth Baarli forteller om hva som var den verste opplevelsen på «Farmen kjendis.» Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Bekrefter forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer