Klare for «Torpet kjendis»:

Gjør comeback: - Utrolig stas

Den profilerte værmelderen fikk med seg bestevenninnen til TV-innspilling. Disse tre deltar i «Farmen kjendis»' sidekonkurranse på nyåret.

TV-KLARE: Ingeborg Myhre, Erik Anders Sæter og Eli Kari Gjengedal deltar i sidekonkurransen av «Farmen kjendis», «Torpet kjendis», som blir å se på skjermen på nyåret. Foto: Øyvind Ganesh Eknes / TV 2
TV-KLARE: Ingeborg Myhre, Erik Anders Sæter og Eli Kari Gjengedal deltar i sidekonkurransen av «Farmen kjendis», «Torpet kjendis», som blir å se på skjermen på nyåret. Foto: Øyvind Ganesh Eknes / TV 2 Vis mer
Publisert

Høstens «Farmen» har så vidt lagt seg, men snart er det hele igang igjen. På nyåret går nemlig startskuddet for enda en runde av «Farmen kjendis» på TV 2, der tolv nye kjendiser skal reise hundre år tilbake i tid.

På samme tid starter sidekonkurransen «Torpet kjendis», der tre tidligere deltakere skal kjempe seg imellom for å ta seg inn på hovedgården. Hvem som utgjør «Torpet kjendis» har vært strengt hemmelig - frem til nå.

Bestevenninnen «røpet» seg

Den profilerte værmelderen Eli Kari Gjengedal (51) deltok i «Farmen kjendis» i 2021. Nå gjør hun comeback i programkonseptet. Det samme gjør Lotto-programleder og tidligere værmelder Ingeborg Myhre (47), samt influenser og TV-profil, Erik Anders Sæter (25).

Myhre var deltaker i den aller første «Farmen kjendis»-sesongen, i 2017, mens Sæter deltok to år senere, i 2019.

- Det var dritgøy, som en form for miniatyr-«Farmen». Utrolig stas at jeg fikk lov til å være med på dette, det er alltid gøy for «gamlemor», sier Gjengedal med et smil til Se og Hør.

Vanligvis pleier TV 2 og produksjonsselskapet Strix å holde kortene tett til brystet, og ikke røpe overfor deltakere hvilke andre som medvirker. Denne gangen skal det imidlertid ha stilt seg litt annerledes, siden Gjengedal og Myhre er gode venner på privaten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.