GJØR COMEBACK: Ifølge Sandras manager er planen at popprinsessen skal tilbake i studio for å spille inn ny plate fra høsten av.  Foto: Anders Martinsen fotografer
GJØR COMEBACK: Ifølge Sandras manager er planen at popprinsessen skal tilbake i studio for å spille inn ny plate fra høsten av. Foto: Anders Martinsen fotograferVis mer

Gjør comeback til høsten

Sandra Lyng Haugen må bare bli ferdig med skolen først...

SEHER.NO: Sandra Lyng Haugen (21) ble hele Norges popyndling da hun kom på fjerdeplass i TV 2s suksessprogram "Idol" i 2004.

Kort tid etterpå fikk hun platekontrakt og stor suksess med singelene "Sommerflørt" og "I Morgen" fra debutalbummet "Døgnvill" (2005).

I 2007 var ungjenta nok en gang å se på tv-skjermen, den gang i TV 2s dansekonkurranse "Isdans". Men etter at hun havnet i en bilulykke måtte hun trekke seg fra programmet, og siden den gang har det vært ganske så stille rundt Sandra.

I høst var hun imidlertid tilbake i rampelyset igjen - like sprudlende som før. 21-åringen fikk nemlig hovedrolle-stemmen til Tingeling i en ny Disney-film.

I intervjuer med Se og Hør og "God Kveld Norge" snakket ungjenta da ut om den tunge stunden som førte til at hun holdt seg unna offentligheten, og avslørte at hun i tilllegg til stemme-jobben, nå fullfører artium på Bjørknes privatskole i Oslo, jobber i barnehage og lager sin egen strikke- og smykkekolleksjon.

- Jeg er bare så lykkelig! Jeg har det utrolig bra nå, sa Sandra i november.

Popyndlingen kunne også fortelle at hun planlegger et nytt album, men når dette skal lanseres sa hun ingenting om.

Ifølge Sandras manager, Merete LaVerdi, er imidlertid planen nå at 21-åringen skal tilbake i studio til høsten og lansere planen deretter.

Men først må hun bli ferdig med skolen...

- Sandra går fortsatt på skolen, og er fast bestemt på å bli ferdig med det. Vi kommer til å holde på i studio fra høsten av. Men først er det altså skole, sier LaVerdi til Seher.no.

Så selv om en ny plate ikke blir aktuelt helt med det første, kan hvertfall Sandra-fansen trøste seg med at den kommer. Om enn litt trått...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ingen av vennene trodde det