GJEST: Harald Eia som Oslolosen Kjell Aronsen gjester Henriette Steenstrups figur Edel Hammersmarks talkshow "Dritseint med Edel" på TV 2 Lille julaften. Anita Skorgan var også blandt gjestene. Foto: TV 2
GJEST: Harald Eia som Oslolosen Kjell Aronsen gjester Henriette Steenstrups figur Edel Hammersmarks talkshow "Dritseint med Edel" på TV 2 Lille julaften. Anita Skorgan var også blandt gjestene. Foto: TV 2Vis mer

Gjør comeback som Oslolosen

En av Harald Eias mest populære figurer gjør comeback i Henriette Steenstrup-talkshowet «Dritseint med Edel»!

SEOGHØR.NO: Komiker og programleder Harald Eias (48) rollefigur Oslolosen Kjell Aronsen tok Norge med storm gjennom den andre sesongen av «Uti vår hage» som gikk på NRK i 2008.

Oslolosen ble serienes mest populære figur, og ble imitert flittig av mange over det ganske land det året serien gikk på TV.

De siste årene har Kjell Aronsen, som er født, oppvokst, og misbrukt i Oslo by holdt seg til sitt, men lille julaften blir det et hjertelig gjensyn med ham i Henriette Steenstrups talkshow «Dritseint med Edel» på TV 2.

Gjør comeback som Oslolosen

Men selv om Oslolos-karakteren er blitt svært populær, er det på langt nær Harald Eias favoritt:

- Jeg tror kanskje det er den første karakteren jeg gjorde, Jan-Tore fra Arendal. Han er veldig komplett for meg. Han kan snakke om nesten hva som helst, og har en slags filosofi om hvordan livet skal være. Det er ganske rikt. Jeg kunne skrevet en roman basert på ham, sier Eia til Seoghør.no.

Mens mange av Eias andre karakterer de senere årene har fått mer oppmerksomhet, når de likevel ikke helt opp til toppen.

- Oslolosen, Thomas André eller «Døden på Oslo S-Lena», de er mer pappfigurer. Så det er min første karakter som står meg nærmest, sier han.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.