SKJØNT SAMARBEID: Noen kjenner Gisele Bündchen som eks-kjæresten til filmstjernen Leonardo DiCaprio (38), andre som en av undertøyskjeden Victoria's Secrets modeller. Nå blir hun snart å se som frontmodell for H&Ms høstkolleksjon, når disse kampan Foto: H&M
SKJØNT SAMARBEID: Noen kjenner Gisele Bündchen som eks-kjæresten til filmstjernen Leonardo DiCaprio (38), andre som en av undertøyskjeden Victoria's Secrets modeller. Nå blir hun snart å se som frontmodell for H&Ms høstkolleksjon, når disse kampan Foto: H&M Vis mer

Gjør comeback som H&M-modell

Den svenske klesgiganten bekrefter ryktene om samarbeidet med supermodellen Gisele Bündchen.

Publisert
SEOGHØR.NO:  Den svenske klesgiganten Hennes & Mauritz er på god fot med med stjernene. Ikke bare lykkes de med å lande samarbeidsavtaler med lukrative designere – de sikrer seg også kjendisverdens mest ettertraktede modeller til å fronte sine kampanjer.

Tidligere i år var det ingen ringere enn popstjernen Beyoncé (31) som presenterte kjedens sommerkolleksjon, og nå har kleskjeden slått på stortromma igjen.

Når høstklærne skal vises fram, er det på kroppen til en av verdens mest berømte supermodeller: Gisele Bündchen (33).

Helt siden Gisele ble observert på fotoshoot i Londons gater i mai, har ryktene gått om at hun skal være tilbake hos svenskene. (Hun frontet også kjedens sommerkampanje i 2011).

Men det var først i dag at samarbeidet ble bekreftet, da H&M la ut et behind the scenes-bilde av modellen på sin Instagram-profil.

Det kan umulig ha vært spesielt billig for H&M å hyre inn den brasilianske skjønnheten. Ifølge det amerikanske finanstidsskriftet Forbes, er nemlig Gisele verdens best betalte supermodell.

Bare i fjor håvet hun inn svimlende 42 millioner dollar. 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer