KREVENDE ROLLE: I filmen ''Asfaltengler'' spiller Edward Schultheiss eksnarkomane Sverre. Foto: Seher.no/Per Ervland
KREVENDE ROLLE: I filmen ''Asfaltengler'' spiller Edward Schultheiss eksnarkomane Sverre. Foto: Seher.no/Per Ervland Vis mer

Gjør comeback som eksnarkoman

Kanskje kommer han tilbake i Himmelblå, men før det kan du se Edward Schultheiss som eksnarkoman på kino.

SEHER.NO: En knapp uke før ''Himellblå'' ruller på norske TV-skermer, dukker skuespiller Edward Schultheiss dukket opp igjen-som eksnarkoman i barnefilmen ''Asfaltenglene. Det skriver Dagbladet.

I filmen som har norgespremiere fredag spiller Schultheiss en liten, men krevende rolle.

- Jeg har ikke akkurat noen erfaring med å spille en sliten eksnarkoman, så utfordringen var å stå frem som troverdig nok, sier han til Dagbladet.

Inspirasjonen til karakteren Sverre har han ifølge ham selv hentet fra flere venner og bekjente.

- Vel, I have my sources, som det heter. Forhåpentligvis har jeg klart å gi et sannferdig bilde av hvordan en gammel narkoman ser ut, sier Schultheiss.

For Schultheiss har innspillingen av ''Asfaltenglene'' vært en drøm. Filmen handler om de tre jentene Ohna, Maja og Rikke som nyter sommereferien i Oslos gater.

- Å spille sammen med disse tre jentene har bare vært kjempekult. De kunne alle replikkene utenat, så filmingen gikk som smurt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: En person manger på dette bildet