Blac Chyna:

Gjør comeback på strippeklubb etter bruddet

Rob Kardashians eks-kjæreste (29) skal selv ha bedt om å få jobbe igjen.

I FULL KRANGEL: Blac Chyna (29) og Rob Kardashian (30) har skapt full mediastorm etter en svært offentlig krangel på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
I FULL KRANGEL: Blac Chyna (29) og Rob Kardashian (30) har skapt full mediastorm etter en svært offentlig krangel på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Etter det massive Instagram-bråket mellom eksene Rob Kardashian (30) og Blac Chyna (29), har sistnevnte nå gått tilbake til gamle røtter.

Nylig annonserte hun nemlig at hun skal gjøre en opptreden på en strippeklubb i Los Angeles - der hun har jobbet tidligere.

Ifølge nettstedet TMZ skal Blac Chyna lede an showet på klubben Ace of Diamonds i Hollywood.

Om den tidligere stripperen selv skal opp foran publikum eller kun være kveldens vert, har hun foreløpig ikke sagt noe om.

TMZ melder at Blac får opptil 10 000 amerikanske dollar for opptredenen, altså rundt 80 000 norske kroner.

Nyheten kommer rett etter at det ble kjent at eksforloveden hennes, Rob Kardashian, kutter alle midler til 29-åringen.

Ifølge nettstedet skal Blac Chyna selv ha spurt klubben om å få gjeste den en kveld, hvilket betyr at hun muligens er klar for et strippe-comeback.

Hevder eksen var utro

Rob Kardashian (30) sjokkerte tusenvis av fans da han onsdag forrige uke langet ut mot eks-forloveden Blac Chyna (29) på Instagram.

Chyna slo raskt tilbake - ved å posere i senga med mannen som fikk Rob til å rase.

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer Vis mer

Kim Kardashians lillebror anklaget sin av-og-på kjæreste for å være utro - noe han også la ut video av.

- Haha, Chyna sendte meg akkurat denne videoen hvor hun ønsket meg en god 4. juli. Hun er gal. Kom og bruk tid med datteren din i stedet for å ligge med meg og så ligge med en annen fyr rett etterpå. Du trenger hjelp, skrev realitystjernen.

Mannen Chyna skal ha delt seng med heter DeJanel «D.J.» Carter, men går under også under navnet Rarri True. Natt til fredag forrige uke delte han bilder av seg og Chyna i sengen på sin Instagram-side.

SLETTET: Bildene Carter har lagt ut ble slettet etter noen dager. Foto: Skjermdump fra Instagram
SLETTET: Bildene Carter har lagt ut ble slettet etter noen dager. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Smil, @blacchyna, skrev han under det ene av to bilder.

Saken fortsetter nedenfor.

DYRT: Siden Robs Instagram-angrep mot Chyna har flere bilder av Chyna sammen med en annen mann dukket opp. Foto: Skjermdump fra Instagram.
DYRT: Siden Robs Instagram-angrep mot Chyna har flere bilder av Chyna sammen med en annen mann dukket opp. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

På bildet skal Chyna ha på seg et smykke verdt to millioner kroner, som Rob hevder han kjøpte til henne nå nylig.

Eks-kjærestene har datteren Dream (8 mnd.) sammen.

Ble arrestert med narkotia

Da Blac og Rob nylig var blitt sammen, kom sjokknyheten om at Chyna var blitt arrestert med narkotika. Det skrev nettstedet TMZ i januar i fjor.

Modellen, som tidligere jobbet som stripper, vakte oppsikt da hun tydelig beruset skapte uro mens hun mellomlandet i Texas på vei til London.

- Hun stormet gjennom flyplassen og ropte stygge banneord til de ansatte på flyet, fortalte politiet til TMZ.

Nettstedet avslørte at hun også ble arrestert for besittelse av narkotika.

I HARDT VÆR: Blac Chyna måtte tilbringe en natt i fengsel før en advokat betalte henne ut. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Blac Chyna måtte tilbringe en natt i fengsel før en advokat betalte henne ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Politiet fant to små hvite piller med glitrende gullflekker i et solbrilleetui etter at de tok hånd om Chyna for fyll og uorden fredag på Austin Internasjonale flyplass», skrev TMZ.com og fortsatte:

«Pillene hadde mønster på begge sider, noe som er et avslørende tegn på ecstasy. Politiet tok tester av stoffet, og prøvene viste at det var MDMA - bedre kjent som ecstacy».

Når det gjelder Chynas opptreden på flyplassen, så skal hun ha blitt verbalt agressiv mot en bartender som derfor nektet å servere henne den mengden alkohol hun ønsket, står det i politirapporten TMZ har fått tilgang til.

Chyna skal også ha fortalt bartenderen at hun hadde tatt Xanax - som brukes til å behandle angst og depresjon. Og da en politimann spurte henne om hun hadde drukket, kort tid etter arrestasjonen, svarte hun: «Selvfølgelig», før hun begynte å gråte.

Allerede dagen etter betalte en advokat kausjonen på 70.000 kr for å få Blac ut av fengselet.

LES OGSÅ: Blac Chyna i bilulykke: Fra ambulanse til rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer