Gjør comeback på Paradise Hotel

Ett år etter at de lagde skandale med «en dobbel Northug» er Stian og Vida Lill tilbake i helt nye roller. Se video!

Publisert
MEXICO/OSLO ( SEOGHØR.NO): Vida Lill Gausemel Berge (22) ble historisk da hun i fjor ble den første «Paradise Hotel»-vinneren som valgte å dolke partneren sin i ryggen og å stikke av gårde med hele premien på kr 300 000 selv.

Isteden valgte hun å dele pengene med realitykollegaen Stian Thorbjørnsen (30), som hun hadde et svært nært forhold til på hotellet.

Nå kan Seoghør.no avsløre at paret gjør comeback i årets sesong av den skandaleombruste TV3-serien - som webreportere for TV3s nettsider.

- Vi skal intervjue deltagerne før de sjekker inn, etter at de har sjekket ut, også videre. Det er veldig kult å få muligheten her, og ikke minst se det store apparatet fra den andre siden, sier de til Seoghør.no når vi møter dem i Mexico.

Ny flørt
Vida Lill - som debuterte som nakenmodell før fjorårets finale - skapte overskrifter da hun i 2012 lanserte uttrykket «en dobbel Northug» under en het natt foran Paradise-kameraene med både Stian og hans romkamerat Mads Larsen.

Hverken hun eller Stian ser bort fra at det kan bli mer sengekos under årets innspilling i Mexico - men ikke nødvendigvis med hverandre.

-  Jeg håper det, men det spørs om det er Vida som utfører den. Vida har sett seg ut noen kjekke kamera-assistenter og jeg har sett meg ut noen... Jeg vil ikke si hvor de jobber,  sier Stian og ler.

Tidligere har det blitt kjent at milliardærarvingen Paris Hilton også skal være med i årets norske «Paradise Hotel»-sesong.

TV3 har også lovet TV-seerne flere overraskelser i den nye serien, som vil få premiere i løpet av vinteren.

LES OGSÅ: - Man skal aldri si aldri når det gjelder sex

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer