Gjør comeback med «Sommerstjerner»

- Jeg fikk en knekk da tiden med jentegruppa plutselig var over.

SATSER PÅ COMEBACK: Etter flere opptredener med gruppa Spinup for ti år siden, satser Tone Østensen nå på comeback i «Se og Hørs Sommerstjerner». Foto: Se og Hør, Morten Eik
SATSER PÅ COMEBACK: Etter flere opptredener med gruppa Spinup for ti år siden, satser Tone Østensen nå på comeback i «Se og Hørs Sommerstjerner». Foto: Se og Hør, Morten Eik Vis mer
SEHER.NO: Konkurransen om bli Norges neste popstjerne i «Se og Hørs Sommerstjerner» har tetnet til de siste dagene, men fortsatt er det ikke for sent å melde seg på i kampen om innspilling og utgivelse av to sanger, og muligheten for full platekontrakt.

Blant de som allerede har meldt seg på i konkurransen er sangerinnen Tone Østensen (28).

Tone har tidligere erfaring fra gruppen Spinup, som for ti år siden opptrådde for flere tusen publikummere under VG-listas show på Rådhusplassen i Oslo. Nå satser hun på comeback som sangerinne.

- Jeg fikk en knekk da tiden med jentegruppa Spinup plutselig var over. Jeg hadde levd i et eventyr i et år, og så slo virkeligheten ned. Vi hadde ikke platekontrakt lenger, og jeg flyttet hjem til Ålesund for å slå meg til ro med samboer og vanlig jobb. Men jeg følte hele tiden at det var noe som manglet, sier hun til Se og Hør.

Tidligere i år var hun med på Benedicte Adrians lag i TV 2-programmet «Det store korslaget», og fikk ros for sin innsats, selv om laget røk ut etter kun to episoder.

- Denne gangen vil jeg at det skal vare lenger. Jeg har virkelig lyst til å stå på scenen under Se og Hørs sommerturné, det er på en scene jeg virkelig føler at jeg hører hjemme, sier hun til bladet.

Her kan du se alle bidragene og gi din stemme - klikk her!

Har du lyst til å være med i kampen om platekontrakt er det foreløpig ikke for sent. Avstemmingen inne på «Sommerstjerner»s Facebook-side avsluttes ikke før 22. juni.

Slik laster du opp din video - klikk her!

Semifinalistene velges ut blant de videoene som får flest stemmer.

Av de 50 videoene som får flest stemmer (+ et "Wild Card" til hver fagdommer) vil vårfagjury plukke ut 25 semifinalister. Semifinalene avholdes på Se og Hørs store sommerturne, og semifinalistene vil opptre live.

De 5 beste fra semifinalene går videre til superfinalen, hvor de konkurrerer om å bli Se og Hørs Sommerstjerne.

Førstepremien er nemlig innspilling av to låter i studioet til tidligere Idol-dommer Ole Evenrud, og utgivelse på Sony Music, med mulighet for full platekontrakt. Førstepremien består i tillegg av en reise for hele familien til Brasil.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Utrolig at så mange har stemt på oss.