Gjør comeback med partygruppe

Paris Hilton synger med LMFAO.

SAMARBEIDER: Paris har spilt inn en singel sammen med rapperne Redfoo og Sky Blue i suksessgruppa LMFAO.  Foto: All Over Press
SAMARBEIDER: Paris har spilt inn en singel sammen med rapperne Redfoo og Sky Blue i suksessgruppa LMFAO. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Paris Hilton er hovedsakelig kjent som partyprinsesse og hotellarving, men har også designet klær og vesker, spilt i filmer, laget flere parfymer, jobbet som modell og hatt flere egne realityserier.

For seks år siden prøvde hun seg også i musikkbransjen med debutalbumet «Paris», som overraskende ble en stor suksess i Amerika. Hotellarvingen har ikke gitt opp sangkarrieren, og kommer snart med sitt andre album.

- Jeg prøver meg på en ny sjanger og vi har laget noen fantastiske sanger, sier hun til MTV News.

Hiltons album skal inneholde flere partysanger, og blir produsert av DJ-kjæresten Afrojack. I tillegg får 30-åringen hjelp av partygruppen LMFAO som har stor suksess med sanger som «Party Rock Anthem» og «Sexy and I know it».

- Foreldrene våre er venner så jeg har kjent dem siden jeg var liten, og jeg er så stolt av alt de har oppnådd, sier hun om gruppen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De er to snille gutter   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer