Pierre Louis Olsson:

Gjør comeback i «Paradise Hotel»

- Kan endelig si: Ja, jeg er med igjen!

COMEBACK: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Pierre Louis Olsson går fra den norske til den svenske versjonen av programmet. Foto: Ida Nikolaisen / Se og Hør
COMEBACK: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Pierre Louis Olsson går fra den norske til den svenske versjonen av programmet. Foto: Ida Nikolaisen / Se og Hør Vis mer

(Seoghør.no): En fornøyd Pierre Louis Olsson (23) delte mandag et bilde av seg selv på Instagram hvor han avslørte at han skal være med i den kommende sesongen av «Paradise Hotel» Sverige.

- Da var det offisielt. Kan endelig si: Ja, jeg er med igjen, skrev han under bildet av seg selv, hvor han sitter ved en bassengkant.

Då va det officiellt 🙏🏽 Kan äntligen säg ja, jag är med igen! 😉 @paradisehotelse

Et innlegg delt av I am Pierre Louis. (@pierree.louis)

Til Seoghør.no kan TV 3 Sverige bekrefte nyheten.

- Det stemmer at Pierre Louis er med i høstens sesong av «Paradise Hotel» i Sverige. Det kommer til å bli veldig spennende, sier Susanne Nylén, pressesjef i MTG Sverige.

Det har ikke lykkes Seoghør.no å få en kommentar fra Pierre Louis.

Stakk av med seieren

Da Pierre var med i den norske versjonen av «Paradise Hotel» i 2015, kom han helt til topps sammen med partneren Martine Sjøhaug (23).

Begge tviholdt på den såkalte kulen til siste minutt, og delte premien likt mellom seg.

- Innerst inne ville jeg kanskje slippe kulen, men når jeg sto der så klarte jeg det ikke. Jeg har for mye samvittighet til det. Så slem kan man ikke være mot noen, særlig når jeg kjenner Martine så godt, sa Pierre til Seoghør.no den gang.

JUBEL: Det var et rørende øyeblikk da kjæresteparet vant konkurransen sammen. Foto: TV 3
JUBEL: Det var et rørende øyeblikk da kjæresteparet vant konkurransen sammen. Foto: TV 3 Vis mer

For det var ikke bare pengene som ble gevinsten for paradisedeltakeren.

Kort tid etter finalen bekreftet nemlig duoen til Seoghør.no at de også hadde vunnet hverandre.

- Ja, vi er sammen! Det var en gradvis utvikling, og vi tar det dag for dag. Vi var jo et par på hotellet, og koste jo mye med hverandre der. Så har vi vært veldig mye sammen etter vi kom hjem fra Mexico, avslørte Martine til Seoghør.no.

Martine Sjøhaug og Pierre Louis Olsson vant Paradise Hotel 2015 og kjærligheten. Intervjues av Se & Hør i etterkant av finalen for å se tilbake på opplevelsen inne på hotellet. Vis mer

Var utro

Men lykken varte ikke lenge. Måneder etter at duoen bekreftet romanseryktene, avslørte Martine på sin blogg at de hadde gått fra hverandre.

Til Seoghør.no kunne Pierre bekrefte at det stemte, og fortalte at han hadde vært utro ved flere anledninger.

En av kvinnene skal ha vært en hun kjente.

- Jeg er veldig lei meg for at det skjedde med en hun kjente, men da var ikke Martine og jeg sammen. Det var på et nachspiel, og jeg angrer, fortalte han den gangen til Seoghør.no og la til:

- Etter at vi ble kjærester, var jeg også utro med en annen jente, i tillegg til Martines bekjente. Men det var også bare noen jeg tok med meg fra byen.

Bitter strid

I etterkant viste det seg at kvinnen som Pierre lå med var Martines gode venninne under «Paradise Hotel»-oppholdet, Isabel Raad (23).

I november i fjor skrev Pierre på sin blogg at han var forelsket.

«Nå vet dere det - jeg og Isabel dater. Jeg liker henne kjempegodt og har gjort alt for å vinne hennes tillit. Vi har virkelig bra sammen og jeg har aldri opplevd en sånn kjemi med en jente før. Jeg vet ikke hva jeg har vært tidligere i livet mitt, men nå er jeg forelsket», skrev han.

Klipp fra Paradise Hotel Norge: Miss Paradise (Sara) sender ut Isabel på parseremonien til Isabel´ s store fortvilelse. Vis mer

Til Seoghør.no bekreftet han også romansen.

- Vi har gått ut med at vi dater og vi satser på å bli et par, sa svensken den gang.

«Det er mange som tror de kjenner Isabel, men dere aner ikke. Hun er fantastisk, omtenksom, snill, sykt morsom, full av energi og så innmari fin», skrev Pierre på bloggen.

Gjorde det slutt

Lykken brast imidlertid for det forelskede paret.

I februar tidligere i år delte Isabel et innlegg på sin blogg hvor hun skrev at de to skilte lag.

«Den største forandringen i livet mitt nå er at jeg er singel. Pierre og jeg har valgt å gå fra hverandre. Det kommer nok som et sjokk for de fleste, men det er nå slik det har blitt.»

KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: I februar tok Pierre og Isabell valget om å gå fra hverandre. Foto: Privat
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: I februar tok Pierre og Isabell valget om å gå fra hverandre. Foto: Privat Vis mer

«Det er ingen drama, ingenting dumt som har skjedd, men forholdet vårt har utviklet seg i en retning som vi ikke hadde ønsket. Vi går fra hverandre som gode venner, og jeg kommer alltid til å være veldig glad i han uansett hva som skjer i fremtiden.»

Til Seoghør.no bekreftet Pierre bruddet, og forteller at det er en vanskelig tid.

- Det er veldig vanskelig, og det gikk ikke som vi ønsket, men jeg elsker fortsatt Isabel. Hun er en bra dame som har lært meg veldig mye gjennom vår tid, sa han.

LES OGSÅ: Gjenforent med eksen på bursdagen