«Bloggerne»

Gjør comeback i «Bloggerne»

Sophie Elise Isachsen og Linnéa Myhre returnerer til tv-skjermen i sesong 14 av TV 2-programmet.

NY SESONG: I den kommende sesongen av «Bloggerne» får vi et gjensyn med kjente og kjære, men vi skal også få bli kjent med nye influensere. Foto: TV 2
NY SESONG: I den kommende sesongen av «Bloggerne» får vi et gjensyn med kjente og kjære, men vi skal også få bli kjent med nye influensere. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag morgen kom nyheten om hvem som skal være med i sesong 14 av TV 2-programmet «Bloggerne». Det var TV 2 som først omtalte saken.

I TV 2-programmet får man følge livene til noen av landets største internettpersonligheter. Nærmest alt som kan krype og gå av bloggere og influensere har vært med i serien tidligere, og nå er det altså duket for nok en sesong.

To som gjør comeback i den kommende sesongen er de to influenserne Sophie Elise Isachsen(25) og Linneá Myhre (30). Førstnevnte influenser var med fra starten av i «Bloggerne», og forklarer i pressemeldingen at hun er glad for å være tilbake.

- Jeg var med fra starten i «Bloggerne» og hadde en veldig god opplevelse. Jeg har fortsatt mye jeg ønsker å dele og er derfor glad for å være tilbake i «Bloggerne» der det hele startet, forteller Isachsen i en pressemelding.

BLOGGERNE: Iselin Guttormsen er nytt tilskudd til denne sesongen av «Bloggerne» på TV 2. Hun studerer sexolog og bruker Instagram til å fremme vanlige kropper og sex. Det synes ikke bildetjenesten noe om. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/Rød Løper Vis mer

Nytt fjes

I tillegg får seerne et gjensyn med Iselin Guttormsen (33), Emma Ellingsen (19), Monica Nyhus (32) og Joakim Kleven. Det er imidlertid en nykommer i den kommende sesongen, nemlig Eveline Karlsen (28).

Hun er influenser innenfor sminke og har godt over 70 000 følgere på Instagram og tusenvis av abonnenter på YouTube. Karlsen har også gitt ut boken «Makeupbibelen», og under Vixen Awards stakk hun av med prisen for «Årets influenser beauty».

VANT: I år vant Eveline Karlsen prisen for «Årets influenser beauty». Foto: Vidar Ruud / NTB
VANT: I år vant Eveline Karlsen prisen for «Årets influenser beauty». Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer

I den ferske pressemeldingen legger ikke 28-åringen skjul på at det blir skummelt å dele alle sider ved seg selv og livet sitt i «Bloggerne». Hun gleder seg imidlertid stort til å få være en del av tv-programmet.

- Jeg er veldig glad og stolt av at jeg er en del av den, fortsetter hun.

På Instagram har Karlsen også delt gladnyheten om at hun skal være med i tv-programmet.

«Fy f*** så vanskelig det har vært å holde dette hemmelig. Dette året har vært hektisk, kaotisk, men også ekstremt givende på så mange måter. Dere skal selvfølgelig få være med på alt. Jeg gleder meg til å dele tidenes sesong av «Bloggerne» med denne gjengen og dere», er blant det hun skriver i innlegget.

Får bli med inn på fødestua

Ifølge TV 2 kan man vente seg å se flere nyanser ved livene til «Bloggerne»-profilene i den kommende sesongen.

Man får blant annet se hvordan Monica Nyhus og ektemannen Chris Nyhus sjonglerer foreldrerollen etter at de fikk sitt fjerde barn Emily. I den kommende sesongen tar ekteparet seerne også med inn på fødestuen.

SISTE SESONG: Julianne Nygård, også kjent som Pilotfrue, og mannen Ulrik Nygård har sin siste sesong i Bloggerne. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Joakim Kleven tar derimot det store steget og flytter ut fra kjellerleiligheten hjemme hos foreldrene sine i sesong 14, mens Emma Ellingsen på sin side fortsatt står på venteliste for å få gjennomført sin kjønnskorrigerende operasjon.

Iselin Guttormsen har markert seg som landets mest frittalende influenser og karrieren har virkelig skutt fart. I «Bloggerne» får man imidlertid se at alt har sin pris, og på hjemmebane er det ikke like enkelt å sjonglere stadig flere jobboppdrag med mamma- og kjærestelivet.

Sesong 14 av bloggerne blir å se på tv-skjermen i begynnelsen av 2021.

DEBUTANTER: Monica Nyhus er ny TV 2-blogger, og hun og ektemannen Christoffer får seg et sjokk i første episode. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Raser mot TV 2

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer