«71 grader nord - team»:

Gjør comeback: - Ganske tøft

Emilie Voe Nereng dukker plutselig opp på TV-skjermen igjen.

GJESTEDELTAKER: Emilie Voe Nereng er med som gjestedeltaker i søndagens «71 grader nord - team». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GJESTEDELTAKER: Emilie Voe Nereng er med som gjestedeltaker i søndagens «71 grader nord - team». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I søndagens episode av «71 grader nord - team» forlater deltakerne Røros, etter det som viste seg å være en ganske annerledes etappe, og setter kurs mot Oppdal.

Der blir hvert av lagene møtt av en gjest som de skal ha med seg ut på neste etappe. Mens det er tiktoker Kristoffer Kaayne Kristoffersen som venter på Jegertvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen (31), er det matinfluenser Eirik Lyssand (35) som skal akkompagnere Rikke Isaksen (28) og Frank Løke (43).

Anders Myrvold føler seg urettferdig behandlet da han og makkeren Martin Laumann Ylven kommer sist på en etappe i «71 grader nord - team». Det går utover Tom Stiansen. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Hockeygutta Martin Ylven (34) og Anders Myrvold (47) får derimot besøk av en gammel kjenning. I veikanten er det nemlig influenser og tidligere «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»-deltaker Emilie Voe Nereng (27) som står og venter.

TEAM: I søndagens episode blir Emilie Voe Nereng en del av laget til hockeygutta. Foto: Discovery
TEAM: I søndagens episode blir Emilie Voe Nereng en del av laget til hockeygutta. Foto: Discovery Vis mer

Comeback

Nereng er ernæringsrådgiver og matinfluenser på Instagram, og har vært å se i en rekke realitykonsepter. Vi må likevel helt tilbake til 2015 for å finne «71»-sesongen hun deltok i.

- Det var da jeg egentlig fant gleden for turgåing. Jeg er veldig glad i det og får ikke gjort nok av det i hverdagen egentlig. Derfor er jeg ekstra glad for at jeg får denne muligheten til å være med som deltaker en gang til.

Overfor Se og Hør forteller Nereng at «71»-deltakelsen i 2015 gjorde sterkt inntrykk på henne.

Rikke Isaksen og Martin Laumann Ylven var på to forskjellige lag i «71 grader nord - team», men fikk likevel tilbragt mye tid sammen på tur. Nå utdyper de relasjonen, og hvordan forholdet deres er i dag. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- Jeg husker min deltakelse i «71 grader nord» som noe av det beste jeg har opplevd i hele mitt liv. Det var fylt med sterke naturopplevelser, mestring og vennskap - og selv om det alltid var noe seigt på hver etappe, så ventet det noe godt i enden.

DEN GANG DA: Emilie Voe Nereng sammen med programleder Tom Stiansen da hun var deltaker i 2015. Foto: TVNorge
DEN GANG DA: Emilie Voe Nereng sammen med programleder Tom Stiansen da hun var deltaker i 2015. Foto: TVNorge Vis mer

Nå mistenker hun derimot at produksjonen har tatt noen grep for å gjøre ekspedisjonen noen hakk tøffere.

- Denne gangen hoppet jeg jo rett inn i noen andres opplevelse, og det virker som de har skrudd opp nivået av seighet. Det var rett og slett ganske tøft, og jeg kunne merke at gutta begynte å bli lei.

- Men jeg var totalt sett i ekstase for å være tilbake.

SKREKKEN: Litt kombinert fly-, høyde- og vannskrekk gjorde at Jegertvillingene Johanne og Kristine sto overfor en stor utfordring i søndagens episode av «71 grader nord - team». Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

En av gutta

Denne gangen skal hun være med hockeyguttene på en etappe som skal avsluttes med at de skal lage mat, hvor beste matrett vinner.

- Jeg kjente på en ansvarsfølelse ovenfor hockeygutta mine, siden jeg selvsagt ville at vårt lag skulle vinne. Jeg kjenner godt de andre to matinfluenserne og visste hva de var gode for, så jeg kjente på et stort ønske om å prestere, innrømmer Nereng.

MATINFLUENSER: Emilie Voe Nereng har gjort det stort som matinfluenser, noe som kommer godt med når matlaging er en del av etappen. Foto: Discovery
MATINFLUENSER: Emilie Voe Nereng har gjort det stort som matinfluenser, noe som kommer godt med når matlaging er en del av etappen. Foto: Discovery Vis mer

Hun visste ikke så mye om lagkameratene før de møttes i programmet, men legger ikke skjul på at hun trivdes godt i Ylven og Myrvolds selskap.

- Jeg elsket å være en del av gutta og de fikk meg til å føle meg som en del av gjengen umiddelbart.

LES OGSÅ: Ut mot produksjonen: - Dårlig stemning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer