GJØR PARADISE-COMEBACK: - Jeg får prøve å "rive huset" på nytt uansett hva jeg skal gjøre sier en hemmelighetsfull Petter Pilgaard om sitt comeback i den nye sesongen av "Paradise Hotel". Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
GJØR PARADISE-COMEBACK: - Jeg får prøve å "rive huset" på nytt uansett hva jeg skal gjøre sier en hemmelighetsfull Petter Pilgaard om sitt comeback i den nye sesongen av "Paradise Hotel". Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Gjør comeback for damas skyld

Petter Pilgaard er klar for å "rive huset" på Paradise Hotel for andre gang.

 Se videointervju med Petter Pilgaard i Mexico nederst i artikkelen!

MEXICO (SEHER.NO):  Petter Pilgaard (29) ble i fjor kjent som riks-partyløve da han gikk til topps i TV3-realityserien "Paradise Hotel".

Nå satser den champagne-elskende Bærumsgutten på igjen å lage furore på det mexicanske luksus-hotellet.

- Jeg kan ikke si hva jeg skal gjøre ennå, men at jeg skal være med i serien er helt sikkert. Det er deilig å være tilbake i Mexico, og jeg får vel prøve å "rive huset" på nytt uansett hva jeg skal gjøre, sier Pilgaard til Seher.no, når vi treffer ham før opptakene skal starte.

Petter innrømmer at han lenge hadde bestemt seg for ikke å ha noe med realityserien å gjøre, men ombestemte seg etter at det ble klart at kjæresten Maren Haugersveen igjen skulle jobbe som stylist for programleder Triana Iglesias.

- Jeg vet ikke om jeg hadde takket ja til å gjøre comeback hvis ikke kjæresten min skulle ned hit. Nå spørs det jo hva slags rolle jeg skal ha, men jeg håper at det blir litt annerledes enn i fjor, sier han. 

Og Mari legger ikke skjul på at hun stortrives med å ha Petter på besøk.

- Det er er utrolig godt å ha ham her nede. Det hadde blitt lenge å være borte fra hverandre dersom han måtte være i Norge mens jeg er her, sier hun til Seher.no og smiler.

De to jentene Noor Kamil og Therese Adsen Aanonli fikk mye blest da i fjor tilbragte en het natt sammen foran TV-kameraene på Paradise Hotel.

Petter Pilgaard tror imidlertid resten av årets deltakere kan komme til å sørge for enda mer aktivitet på soverommene enn i fjor.
 
- Hvis mitt inntrykk er rett, så tror jeg det blir, så blir det nok mer action. Hvis ikke kameraskrekken overskygger kåtheten. Men jeg håper ikke det skjer. Da er det bare å slenge opp i noen "spanske fluer" i drinken, så er det action likevel, spøker han.

Selv er han imidlertid ikke redd for at han skal falle for fristelsen til et sidesprang med noen av de kvinnelige deltakerne, siden kjæresten bor i kort avstand fra "Paradise Hotel".

- Det at Mari er her, den beste garantien for at jeg ikke havner borti noen skandaler. Da tar det neppe lang tid før hun får vite det, smiler han.

Det er foreløpig ikke bestemt når årets "Paradise Hotel" vil få premiere på TV3.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: Leger kan stoppe Paradise-sex[obj:media:8334]