TILBAKE PÅ BANEN: Ifølge Radaronline.com vil Woods returnere til golfbanen allerde denne våren. Foto: Scanpix
TILBAKE PÅ BANEN: Ifølge Radaronline.com vil Woods returnere til golfbanen allerde denne våren. Foto: ScanpixVis mer

Gjør comeback etter sexbehandling

Skal være klar 5. april...

SEHER.NO: Mot slutten av fjoråret ble det kjent at golfstjernen Tiger Woods (34) skal ha hatt over et dusin elskerinner bak ryggen til kona Elin Nordegren (30).

Et par uker etter skandalen ble kjent, offentliggjorde 34-åringen på sin personlige hjemmeside at han kom til å legge golfkarrieren på hylla en stund, mens han brukte tid på å bli en bedre familiemann.

Nå har stjernen imidlertid bestemt seg for å gjøre comeback på golfbanen til våren, skriver Radaronline.com.

Ifølge nettstedet kan det hende at Woods - som angivelig har sjekket inn på en sexklinikk- vil returnere til golfen allerede den 5. april i forbindelse med en PGA-turnering.

Ifølge Radaronline.com hevder en kilde at Woods er desperat etter at folk skal innse at han kan forandre seg, og derfor gjennomgår han nå et seks ukers langt program ved sexklinikken The Meadows i Wickenburgi Arizona.

Se og Hør har kjøpt de norske rettighetene til bildene av Tiger Woods på sexklinikken, og trykker dem i Se og Hør Weekend, som kommer på gaten fredag.

- Se og Hør jakter alltid på å ha de beste bildene. Der ønsker vi å være markedsledere. Vi er derfor stolte over at vi i vår Weekend-utgave kan presentere de første eksklusive bildene av Tiger Woods etter alle påstandene om utroskap, sier redaktør i bladet, Trond Stensåsen, til Seher.no.

Mens Woods for tiden tar tak i problemene sine, råder ekspertene nå kona Elin Nordegren til å bli ved ektemannens side.

- Vi vil anbefale hans kone å ikke gjøre det slutt med ham, for da kan hun involvere seg mer i behandlingen. Det er ikke en håpløs situasjon, uttalte sexterapeuten Drew Pinsky nylig.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: Skandaleåret 2009 fra A til Å