TIL RUSSLAND: - Den som intet våger, intet vinner, og jeg håper på et svar snart. Ja, Adolf Hitler og Napoleon måtte gi tapt, men jeg har tro på at Synnøve fra Norge får innpass til slutt, sier Synnøve Skarbø om muligheten for å intervjue Vladim Foto: SCANPIX
TIL RUSSLAND: - Den som intet våger, intet vinner, og jeg håper på et svar snart. Ja, Adolf Hitler og Napoleon måtte gi tapt, men jeg har tro på at Synnøve fra Norge får innpass til slutt, sier Synnøve Skarbø om muligheten for å intervjue Vladim Foto: SCANPIXVis mer

Gjør comeback etter mammaperm

- Det er mye koseligere å bare være en liten familie, mener Synnøve Svabø.

SEHER.NO: NRK-kjendis Synnøve Svabø (40) er på vei tilbake til TV-skjermen. Og selv er hun glad for at hun har prioritert familielivet foran TV-jobbingen det siste året, skriver VG.

For ett år siden fikk Synnøve sønnen William (1) sammen med ektemannen Stein Olav Lervik (43). Fra før av har hun datteren Hedvig (12) fra et tidligere forhold.

- Da jeg fikk Hedvig gikk det i ett hele tiden, og jeg vurderte å ta TV-jobber bare uker etter fødselen. Men etter at jeg rundet 40, så har jeg ikke orket å holde på sånn. Da er det mye koseligere å bare være en liten familie, sier hun til avisen.

Nå gjør 40-åringen altså comeback på skjermen. I disse dager reiser hun nemlig til Russland for å være kommentator under Eurovision-finalene i Moskva. Og i ukene før avreisen har Synnøve sendt hele 38 intervjuforespørsler til den russiske statsministeren, Vladimir Putin.

- Den som intet våger, intet vinner, og jeg håper på et svar snart. Ja, Adolf Hitler og Napoleon måtte gi tapt, men jeg har tro på at Synnøve fra Norge får innpass til slutt, forteller hun til VG.

Har du et kjendistips eller et Grand Prix-tips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Jeg ble hoppet på og dyttet