«Bloggerne»:

Gjør comeback etter bruddet

«Bloggerne» er tilbake med nye fjes.

«BLOGGERNE»: Det er dags for den 18. sesongen med «Bloggerne» og her er de tre nye profilene. Video: TV 2 Vis mer
Publisert

Denne høsten har man kunnet følge flere kjente influensere i TV 2-serien «Bloggerne», blant andre Alexandra Joner (32), Gisle Agledahl (31) og Sara Emilie Tandberg (30.

Nå bekrefter TV 2 i en pressemelding at serien er tilbake allerde 2. januar, for sesong 18, med to nye profiler - og et gledelig gjensyn.

Marna Haugen (41) gjør nemlig comeback i serien, etter noen sesonger borte. Etter at hun forsvant fra skjermen forrige gang, har hun blant annet gått gjennom et brudd.

- Jeg synes det er veldig spennende å være tilbake! Det blir et spennende år og et nytt kapittel som skrives mens jeg går. Jeg gleder meg til å ta med meg seerne på denne reisen, sier Haugen i pressemeldingen.

SESONG 18: TV 2-serien «Bloggerne» er tilbake etter nyttår, med to nye fjes og et comeback. Foto: Espen Solli
SESONG 18: TV 2-serien «Bloggerne» er tilbake etter nyttår, med to nye fjes og et comeback. Foto: Espen Solli Vis mer

I den nye sesongen får vi følge henne i den nye hverdagen, etter bruddet fra Ørjan Burøe (48) tidligere i år. Han har også tidligere vært å se i serien.

I tillegg vil vi få se TikToker Linnea Løtvedt (22) og tidligere realityprofil Sofie Karlstad (25).

KJÆRLIGHET: Sara Emilie Tandberg har hold kjærlighetslivet privat, men nå viser hun frem sin nye kjæreste på «Bloggerne». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Løtvedt er en av landets største influensere på Snapchat og TikTok.

- Jeg gleder meg til å kunne vise en større del av livet mitt i «Bloggerne». Jeg er takknemlig for at seerne får bli med på dette halvåret hvor jeg har lært så mye, sier 22-åringen.

I tillegg får vi se Karlstad, kjent fra realityprogrammer som «Paradise Hotel», «Love Island» og «Celebrity Ex on the Beach UK».

- Noen kjenner meg kanskje igjen fra tv og tenker «herregud, enda en gang», det gjør jeg også. Jeg har følt at mange tenker at de kjenner meg, men som en person jeg selv ikke kjenner meg igjen i. Jeg både gleder og gruer meg til å åpne dørene til mitt privatliv, sier Karlstad i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Derfor ga hun seg i «Bloggerne»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer