Gjør comeback etter åtte år

Destiny's Child gir ut nytt album.

SEOGHØR.NO: Den tidligere supergruppen Destiny's Child har annonsert at de nå vil gi ut et nytt album for første gang på åtte år.

Beyonce Knowles (31) bekreftet det overraskende comebacket på sin offisielle nettside med et svart og hvitt bilde av seg selv og de andre gruppemedlemmene Michelle Williams (32) og Kelly Rowland (31).

- Jeg er så stolt over å kunngjøre den første orginale Destiny's Child-musikken på åtte år!, skrev Beyonce til det vedlagte bildet.

I kunngjøringen fant man en link der man kan forhåndsbestille gruppens nyeste album, som har fått tittelen «Love Songs». Albumet har planlagt utgivelsesdato 29. januar.

Trioen ble kjent på slutten av nittitallet med en rekke store hits som «Survivor» og «Bootylicious», men skilte lag i 2005 for å satse på sine solokarrierer.

Kelly Rowland holder på med sitt fjerde soloalbum, mens Michelle Williams har gitt ut tre album og var med på reality TV-showet «Strictly Come Dancing» og broadway musikalen Chicago.

Beyonce har gitt ut fire studioalbum, og har også våget seg inn i skuespill og klesdesign. Sangeren giftet seg med rapperen Jay-Z i 2008 og fødte en jente i fjor.