Buddy Valastro:

Gjør comeback etter alvorlig ulykke

Kakekongen har kommet til hektene etter fjorårets bowlingdrama.

HARDT SKADET: Buddy Valastro skadet den ene hånden sin brutalt i en bowlingulykke i fjor. Her er han avbildet sammen med kona Lisa. Foto: Amanda Schwab /Starpix /REX /NTB
HARDT SKADET: Buddy Valastro skadet den ene hånden sin brutalt i en bowlingulykke i fjor. Her er han avbildet sammen med kona Lisa. Foto: Amanda Schwab /Starpix /REX /NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I TLC-serien «Cake Boss» har seerne fått komme tett inn på kokken Buddy Valastro, som har gjort seg berømt for elleville kakekreasjoner.

I fjor høst ble det imidlertid kjent at Valastros framtid hang i en tynn tråd etter at han var utsatt for en bowlingulykke, som etterlot ham med nerveskader i høyrehånden.

Den gang så han ikke lyst på situasjonen selv.

- Jeg har en greie med hendene mine. Om jeg får et papirkutt på hånden, blir jeg skikkelig sur. Hendene mine er det viktigste jeg har. Og jeg tenker nå: «Kommer jeg noen gang til å kunne gjøre det jeg pleide å gjøre?», uttalte han til People etter ulykken.

USKADD: Lørdag havnet den folkekjære artisten Jan Eggum i en bilulykke. Heldigvis ble ingen skadd. VIDEO/FOTO: Tipser Vis mer

- Lang vei

I sitt hus i New Jersey har nemlig familien en egen bowlingbane, som de har benyttet mye under pandemien. Valastro har brukt systemet hundrevis av ganger før, men denne gangen kunne han ikke forutse en feil med maskinen som setter kjeglene på plass igjen.

Hånden hans ble «svelget» av maskinen, og en metalldel trykket såpass hardt mot flere fingre at han ble hardt skadet. I fem minutter satt han fast i maskinen, før familien klarte å få ham løs ved hjelp av en sag.

Valastro måtte gjennom hele fem operasjoner, men det var likevel usikkert om hånda hans noensinne ville fungere hundre prosent igjen.

- Det er veldig ferskt akkurat nå, men legene sier at det definitivt kommer til å bli en lang vei mot full helbredelse, har han tidligere uttalt.

Gjorde comeback

Nå, over et halvt år etterpå, deler han en gladnyhet med fansen. I februar i år kjente han nemlig plutselig en voldsom framgang - ved at han igjen klarte å bevege fingrene sine.

- Det var helt sinnssykt. Uten den framgangen ville jeg aldri vært i stand til å fortsette å lage denne serien, sier han i et intervju med Entertainment Tonight.

TILBAKE: Buddy Valastro fryktet for egen karriere, men kan nå puste letta ut. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB
TILBAKE: Buddy Valastro fryktet for egen karriere, men kan nå puste letta ut. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB Vis mer

Nå er han igang med en nok en sesong av det populære showet.

- Før jeg startet innspillingen visste jeg ikke helt hvor jeg sto. Det vet man liksom ikke helt før man står i det. Her og nå kan jeg fortelle at vi har laget noen av de beste kakene vi noensinne har gjort, noe som også kommer tydelig fram i serien, forklarer han.

ULYKKER: Joe Bidens liv har vært preget av tragiske tap i familien og profesjonell suksess. Laget av Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Buddy Valastro er gift med Lisa Valastro, som han har de fire barna Sofia, Bartolo, Marco og Carlo med. Alle jobber aktivt med bakebedriften hans, noe som også har vært tydelig gjennom seriens lange løp.

Suksessen har bidratt til at den kjente kokken er god for om lag 100 millioner kroner.

LES OGSÅ: Alexa (19) kjemper for livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer