KLASSIKER: Julie Andrews vil for mange alltid bli husket for rollen som Maria i klassikeren "Sound of Music". Foto: GNS
KLASSIKER: Julie Andrews vil for mange alltid bli husket for rollen som Maria i klassikeren "Sound of Music". Foto: GNSVis mer

Gjør comeback etter 30 år

- Det kommer til å bli et fantastisk øyeblikk...

SEHER.NO: Julie Andrews (74) - eller Julia Elizabeth Wells som hun opprinnelig heter - returnerer til scenen i Storbritannia for første gang på over 30 år.

Den britiske sangerinnen og skuespillerinnen vil ifølge Perez Hilton synge sanger fra karrieren sin den 8. mai på O2-arenaen i London, akkompagnert av "Royal Philharmonic Orchestra".

Andrews har knapt sunget siden 1997, da hun gjennomgikk en strupeoperasjon som svekket stemmen hennes, men hun har ifølge nettstedet de siste årene fått behandling for stemmen.

- Det å opptre igjen i hjemlandet mitt på en scene i London, kommer til å bli et fantastisk øyeblikk - det var der det hele startet for meg. Jeg er veldig spent på å få muligheten til å dele dette med publikum, sier stjernen ifølge Perez Hilton.

Andrews er kanskje mest kjent for rollen sin som Maria i filmen "Sound of Music" fra 1965, samt rollen hennes i "Mary Poppins" fra 1964, som hun også vant Oscar for. De senere årene har 74-åringen også vært å se på kinolerretet, blant annet i den romantiske komedien "Prinsesse på Prøve".

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Tvunget i seng med stefaren