«Ex on the Beach»:

Gjør comeback: «Er du skutt i hodet?»

Derfor gjør de to «Ex on the Beach»-profilene comeback.

GJENSYN: Her gjør hun comeback i skandaleserien «Ex on the Beach». Video: Dplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst hadde andre sesong av «Ex on the Beach» premiere på Dplay. Årets deltakere byr på sex, krangling og følelser fra første stund, og både episodene og den nye casten ble godt mottatt. Dagbladet trillet, i år som i fjor, en femmer på terningen.

Konseptet er nokså enkelt. En rekke ungdommer blir sendt til Mauritius for å feste, drikke og ligge rundt. Samtidig kommer flere av eksene deres inn, for å skape intriger og drama.

Suksessoppskriften har fungert i flere land, og gjorde det også bra i Norge i fjor. Derfor var det naturlig for Discovery å kjøre i gang nok en sesong her til lands.

Det er derimot ikke bare nye fjes vi får møte i sesong to. Med seg har produksjonen nemlig fått to av fjorårets ringrever, som nok en gang er klare for å lage drama i beste sendetid.

SJOKKERER: Da Siv Meyer og Ulrik Giske skal ha sex i en episode av «Ex on the Beach», blir det til en konkurranse om hvem som er flinkest til å onanere, og både Andreas Osterøy og Richard Liedholm melder seg på. Video: Dplay & Ingebjørg Iversen / Rød Løper. Vis mer

Klart mål

Se og Hør kan fortelle at nordlendingene Ole Andreas Karoliussen og Rikke Mari Isaksen blir med i nok en sesong av serien. Isaksen var i fjor med som en av de første deltakerne, mens Karoliussen kom inn senere som eksen hennes.

Det bød på både opp- og nedturer i villaen, men ingen av dem forelsket seg. Nå har de altså hoppet på på nytt.

FULL FEST: Deltaker Rikke får i oppgave å rangere de andre «Ex on the Beach»-deltakerne i hvor gode de er til å kysse. Det blir en energisk affære. Video: Discovery Vis mer

Isaksen sier at det har vært helt bevisst.

- Målet mitt er hat trick. Når du først har kjent på opplevelsen en gang, har du ikke noe valg. Du må liksom tilbake. Mauritius er drømmen, og man får være der såpass lenge, at det ikke går an å si nei, forteller hun.

I fjor startet hun «med blanke ark», siden hun kom inn som en av de første. Å komme inn nå som eks, som hun gjorde denne uken, midt inn i alt dramaet det byr på, var en noe annerledes opplevelse.

- Det var faktisk helt jævlig. På 24 timer inne i villaen endrer heldigvis ting seg raskt, og det fikk jeg kjent på nå. I denne sesongen kniver alle om oppmerksomheten samtidig, og det gjør det vanskelig å skille seg ut.

COMEBACK: Rikke Isaksen (t.v) skal være med i andre sesong av skandaleserien. Målet er å være med tre ganger på rad. Her poserer hun med Andrea Madsen, som var med i første sesong. Foto: Andreas Fadum
COMEBACK: Rikke Isaksen (t.v) skal være med i andre sesong av skandaleserien. Målet er å være med tre ganger på rad. Her poserer hun med Andrea Madsen, som var med i første sesong. Foto: Andreas Fadum Vis mer

«Skutt i hauet?»

En av grunnene til at Isaksen fikk oppmerksomhet i fjor, skyldtes at hennes mor opprettet en blogg om datteren. Der skrev hun åpent om hvordan det blant annet var å se sitt avkom ha sex på tv. Isaksen håper mamma holder seg unna nettet denne sesongen.

- I fjor synes hun det var artig, men jeg fikk en litt annen reaksjon nå. «Rikke, skal du seriøst gjøre det her igjen. E du skutt i hauet?», sa hun vel. Hun er nok ikke så stolt, flirer hun.

EKSER: I forrige sesong kom Ole Andreas Karoliussen (t.h) inn som eksen til Rikke Isaksen. Her er de på stranda sammen med Daniel Pedersen i fjorårets sesong. Foto: Discovery
EKSER: I forrige sesong kom Ole Andreas Karoliussen (t.h) inn som eksen til Rikke Isaksen. Her er de på stranda sammen med Daniel Pedersen i fjorårets sesong. Foto: Discovery Vis mer

I høst er Isaksen for øvrig også i se i den nye Dplay-serien «Camp 71», der unge kjendiser skal kastes inn i norsk natur. All oppmerksomheten håper hun på å bruke til sin fordel, for blant annet å muligens kunne leve av samarbeid på Instagram.

Hun er ikke den eneste som har lært at det lønner seg å smi mens jernet er varmt. Karoliussen var relativt anonym i fjorårets sesong, og trakk seg litt unna offentligheten etter at programmet hadde gått på skjermen.

Det har han ingen planer om i år.

- I fjor prøvde jeg ikke å få følgere, og jeg holdt meg unna mediene. Nå skal jeg gå «all in». Jeg skal rett og slett bli influenser. Jeg vil gjerne ha litt mer ut av deltakelsen i år, forklarer han.

- Åpent sinn

Karoliussen kom til ukjent farvann i fjor, da programmet var helt nytt i Norge. Han mener det påvirket både innspillingen og etterspillet.

- Det var det ingen som visste hva de begikk seg ut på. Det var kriging om tv-tid, deltakerne planla drama og det var bare slitsomt. Da jeg klikket i fjor var det fordi jeg var irritert på alt og alle der inne. I år vet jeg mer hvordan jeg fungerer, og jeg trenger ikke la meg irritere, sier han, og fortsetter:

LÆRDOM: Karoliussen trakk seg litt unna i fjor, men har bestemt seg for å gjøre det beste ut av det denne gangen. Foto: Discovery
LÆRDOM: Karoliussen trakk seg litt unna i fjor, men har bestemt seg for å gjøre det beste ut av det denne gangen. Foto: Discovery Vis mer

- I år går jeg inn med åpent sinn. Jeg har ingenting å tape, og vet hva jeg kommer til. Skuldrene er nede denne gangen.

I likhet med Isaksen beskriver han dette som en mer «syk» gjeng enn fjorårets, men likevel mener han at oppholdet var ganske rolig.

- Mens jentene kranglet om kameratid, kunne vi guttene gå unna og ta oss en sigarett, ler han.

Se og Hør kan ennå ikke avsløre når Karoliussen dukker opp, men han ber seerne glede seg til comebacket hans.

LES OGSÅ: Lege slakter «Ex on the Beach»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer