«Grey's Anatomy»:

Gjør comeback - fansen frykter slutten

En av seriens aller mest populære rollefigurer gjorde comeback. Nå er fansen sikre på at dette er slutten.

COMEBACK: En av seriens aller mest populære rollefigurer gjorde denne uken comeback i serien. Fansen frykter imidlertid at det betyr slutten. Foto: NTB
COMEBACK: En av seriens aller mest populære rollefigurer gjorde denne uken comeback i serien. Fansen frykter imidlertid at det betyr slutten. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Den 17. sesongen av suksesserien «Grey's Anatomy» er godt i gang. De siste årene har fans uttrykt sin misnøye over hvilken retning serien har tatt, og flere har påpekt at de ikke er særlig fornøyde med alle endringer som er blitt gjort.

Det kan imidlertid se ut til at seriens skapere nå har tatt til seg alle tilbakemeldinger, og gjør alt de kan for å gjøre seerne fornøyde.

Denne sesongen har de nemlig kastet store overraskelser i retning seerne - til stor glede.

I denne ukens episode gjør nemlig enda en av seriens aller mest populære rollefigurer comeback.

OBS! Denne saken inneholder spoilere.

COMEBACK: Over tre år siden Adeles forrige offentlige opptreden, er hun endelig tilbake når hun er vert for «Saturday Night Live. Video: SNL Vis mer

Gjør comeback

Denne sesongen tar legene på det populære sykehuset for seg hvordan det er å jobbe i helsevesenet i den pågående coronapandemien. Meredith Grey, spilt av Ellen Pompeo, testet positivt for covid-19, og i de nyeste episodene får man følge henne gjennom sykdomsforløpet.

I slutten av episode to kollapset hun på parkeringsplassen utenfor sykehuset. Videre går hun inn og ut av bevissthet, og har en tilbakevendende strand-drøm.

På stranden har det vist seg å dukke opp kjente og kjære rollefigurer.

T.R. Knight (47), eller George O'Malley, kommer nemlig tilbake, noe som har sendt sjokkbølger gjennom flere tusen tv-ruter det siste døgnet.

O'Malley var en av de fem originale turnuslegene på sykehuset. Han var også den første av de fem som forlot serien. I sesong fem ofret han sitt eget liv for en ukjent kvinne, og ble på tragisk vis påkjørt av en buss.

Frykter det verste

Comebacket kommer tre uker etter at Patrick Dempsey (54), eller Derek «McDreamy» Shepherd som seerne kjenner han som, dukket opp igjen. Det gjorde han i den nevnte drømmen, der det kan se ut til at viktige personer i Merediths liv kommer tilbake.

Det har imidlertid fått flere tv-seere til å frykte det verste.

På nettstedet Reddit er det flere hundre kanaler som handler om hvordan og når serien kommer til å slutte - og hva fansen anser som en drømmeslutt.

Derfor føler også flere seg skråsikre på at denne sesongen inneholder klare tegn på at slutten nærmer seg med stormskritt.

Spekulasjoner

Flere påpeker nemlig at det finnes en reell mulighet for at Meredith Grey ikke blir frisk igjen. Flere spekulerer også på om det at hun ser døde mennesker i drømmen sin, betyr at hun selv nærmer seg døden.

I tidligere sesonger har nemlig det eksakt samme skjedd, der hun i en nær døden-opplevelse møtte blant andre avdøde Denny Duquette, hunden Doc, bombeeksperten Dylan Young, samt hennes egen mor, Ellis Grey. Den gangen overlevde hun.

- Jeg bare sier det. Jeg tror Meredith kommer til å bli frisk, men dø av covid-relatert sykdom senere i sesongen, skriver en bruker på Twitter.

- Derek er hennes himmel. Å gjenforenes med han betyr døden. Det er min teori, skriver en annen.

MERKELIG TIMING: I den svenske versjonen av «Paradise Hotel» er det sykehustema, der flere koblinger minner om virus-situasjonen som foregår i verden i dag. Vis mer

- Kan bli i år

«Grey's Anatomy» hadde premiere i USA i 2005, og ble raskt en stor suksess. Året etter kom den til Norge, og har siden vært enormt populær. At sykehusserien nå muligens nærmer seg slutten, er imidlertid ikke helt utenkelig - tross suksessen.

Tidligere denne høsten uttalte nemlig Pompeo til Variety at det faktisk er en potensiell mulighet.

- Vi vet ennå ikke når serien blir avsluttet. Men fakta er at det godt kan bli i år, sa skuespilleren.

Også kvinnen bak «Grey's Anatomy», Shonda Rhimes, har flere ganger uttalt at det er opp til Pompeo når serien avsluttes.

- Serien vil fortsette så lenge Ellen Pompeo ønsker det, har Rhimes uttalt til Hollywood Reporter.

LES OGSÅ: - Derfor ble jeg sparket fra «Grey's Anatomy»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer