SUKSESS: Linn Skåber har blitt en populær figur i "Nytt på nytt" sammen med Jon Almaas og Knut Nærum. Nå satser hun også på suksess i ny krimserie. Foto: SCANPIX
SUKSESS: Linn Skåber har blitt en populær figur i "Nytt på nytt" sammen med Jon Almaas og Knut Nærum. Nå satser hun også på suksess i ny krimserie. Foto: SCANPIX Vis mer

Gjør brystene større på TV

- Det er slitsomt å gå rundt med så store pupper, sier Linn Skåber.

SEHER.NO: Linn Skåber (38) satser på mer enn "Nytt på nytt" denne høsten.

I tillegg til å gi ut barneplate med blant andre Maria Haukaas Storeng og Alejandro Fuentes, er Linn for tiden i gang med å spille inn den nye NRK-krimserien "God natt, elskede"

Og det er en forstørret Skåber TV-seerne får se i rollen som jazzsangerinnen Laila Svenøy ifølge VG.

- Laila er beskrevet som litt "chubby" og det kunne jeg godt vært. Opprinnelig ville de at jeg skulle ha en ekstra fettpølse rundt magen, men de ble redd for at det skulle se litt komisk ut. Så vi satset på store pupper istedet for mage. Jeg satte meg ikke akkurat på bakbeina, sier hun til avisa.

Linn - som for anledningen også har lagt om til en mørkere hårfarge ved hjelp av parykk - hevder imidlertid det ikke var lett å venne seg til silikonputene.

- Jeg vurderte å spørre om å låne dem hjem over helgen. Men jeg kommer ikke til å ta silikon med det første for å si det sånn. Det er slitsomt å gå rundt med så store pupper.

"God natt, elskede" er basert på en roman av Fredrik Skagen og handler om en mann som blir vitne til et mord, og som isteden for å melde fra til politiet bestemmer seg for å presse morderen for penger.

I tillegg til Skåber, står blant annet Stig Henrik Hoff, Øivind Blunck, Elsa Lystad og Kari Simonsen på rollelista.

Det er foreløpig ikke kjent når serien vil få premiere.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Jeg hadde parykk på tissen