Gjør bruddryktene til skamme

Beyoncé og Jay Z gjør alt for å vise at de fremdeles er lykkelige.

SEOGHØR.NO: Idyllen mellom superparet Jay Z (44) og Beyoncé (32) har slått sprekker etter at popstjernens lillesøster Solange (27) gikk amok i den såkalte «heis-episoden» under MET-gallaen i New York i begynnelsen av mai.

Dette satte fart i ryktene om at ekteskapet mellom det mektige kjendisparet går mot slutten.

Men nå gjør Beyoncé og Jay Z, som er foreldre til lille Blue Ivy (2), alt for bevise at de stadig er like forelsket.

SØSTRENE SISTERS: Det er fremdeles ikke kjent hvorfor lillesøster Solange klikket på søsterens ektemann Jay Z under MET-gallaen i mai - og det er heller ikke kjent hvorfor Beyoncé reagerte med å bare se på angrepet. Dette bildet er tatt 17. mai, samme dag som Solange og Jay Z fortalte at de hadde skværet opp etter krangelen. Foto: Stella Pictures
SØSTRENE SISTERS: Det er fremdeles ikke kjent hvorfor lillesøster Solange klikket på søsterens ektemann Jay Z under MET-gallaen i mai - og det er heller ikke kjent hvorfor Beyoncé reagerte med å bare se på angrepet. Dette bildet er tatt 17. mai, samme dag som Solange og Jay Z fortalte at de hadde skværet opp etter krangelen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Onsdag denne uken tok de barnefri, og dro på date i New York. Paret smilte fra øre til øre da de ble fotografert på vei inn i en ventende bil, og spesielt Beyoncé prøvde å overbevise fotografene om at alt er som før.

Det er fremdeles ikke kjent hva som var grunnen til Solanges raseri overfor svogeren Jay Z, men flere kilder nær den mektige familien hevder at Jay Zs flørt med designeren Rachel Roy (40) under MET-gallaen skal ha utløst raseriutbruddet:

- Solange skrek om Rachel på vegne av Beyoncé, og spurte Jay: «hvordan kan du behandle søsteren min på den måten?». Solange gikk bort til Rachel og begynte å skrike. Hun lagde en stor scene, forteller en kilde til nettstedet.

Andre hevder at Jay Z mistenker at kona er utro med livvakten Julius De Boer:

- Jay tror definitivt at det er noe på gang mellom Beyoncé og Julius, skal en nær kilde ha sagt til Hollywoodgossip.

Se video av Solange-angrepet her:

Ifølge superparet skal derimot Jay Z og Beyoncé ha skværet opp, og alt tilbake til normalen:

«Det viktigste er at vi som familie har jobbet oss gjennom dette. Vi tar begge vår del av ansvaret for hva som har skjedd. Vi erkjenner begge våre roller i denne privatsaken som utspilte seg i offentligheten. Vi har sagt unnskyld til hverandre, og vi har nå kommet oss videre som en samlet familie», står det i en felles pressemelding skrevet av Jay-Z og Solange som ble publisert i slutten av mai.

Tidligere denne uken deltok Beyoncé og Solange på veldedighetsarrangementet «Chime For Change» - første offentlige tilsteldning søstrene deltok på etter heis-fadesen.

25. juli starter ekteparet på deres felles turné «On The Run», som har første stopp i Miami.

LES OGSÅ: Har Beyoncé fjernet bryllupstatoveringen?