Gjør alt klart for vielse

Det er lysekroner, teltduker og stor virksomhet i Scientologi-senteret... Skal Tom og Katie gifte seg?

FORELDRE: I april fødte Katie Holmes lille Suri. Nå venter vi både på bilder av barnet - og på dette bryllupet. Foto: All Over Press
FORELDRE: I april fødte Katie Holmes lille Suri. Nå venter vi både på bilder av barnet - og på dette bryllupet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mange har i lange tider spekulert i når det vil bli bryllup på den eksentriske skuespilleren Tom Cruise (43) og hans elskede kollega, Katie Holmes (27).

Nå har de fått blod på tann.

Hos California Scientology Celebrity Center er det observert stor virksomhet. 

- Jeg bor i Beachwood Canyon, rett oppi bakken ved Scientologi-senteret. Det kommer definitivt til å skje noe der snart, forteller en nabo til nettsiden MollyGood.

- Jeg har sett Tom og Katie der to ganger den siste uken, og senteret er dekket med teltduker. Det henger utendørs lysekroner der. Det er satt opp store blokker i veien for å unngå at noen kommer for nær!

Ser man det!

Trenger du mer bevis? Det har kommet nettstedet Ananova for øret at frisøren til paret, Oscar Blandi, er opptatt hele helgen. Gjett med hvilket par!

Det er heller ikke lenge siden Tom avslørte at jo, det ville muligens bli et bryllup på ham dette året.

- Så vidt jeg vet, har de to et par planer for slutten av sommeren. Kanskje litt senere enn det, forteller Cruises talsmann.

PS. En av Toms kommende filmer heter "I Married a Witch".

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer