FORANDRING FRYDER: I 2006 barberte Heidi hodet for å danse under Peer Gynt-oppsetningen i Egypt. I sommer får hun satt på ekstra løshår for å spille Sol av Isfolket.
FORANDRING FRYDER: I 2006 barberte Heidi hodet for å danse under Peer Gynt-oppsetningen i Egypt. I sommer får hun satt på ekstra løshår for å spille Sol av Isfolket. Vis mer

Gjør alt for kunsten!

Musikalstjerne Heidi Ruud Ellingsen får nytt hår til ny rolle....

SEHER.NO: Musikalstjernen
Heidi Ruud Ellingsen (23)
ble rikskjendis da hun vant tv-konkurransen "Drømmerollen" på NRK i 2007.

Seieren landet henne hovedrollen i musikaloppsetningen "Singing in the rain" med blant andre Kåre Conradi og sikret henne raskt stjernestatus.

I ettertid har 23-åringen også spilt i musikalsuksessen "Les Miserables". Og nå er hun igjen aktuell i rollen som Sol av Isfolket i oppsetningen basert på Margit Sandemos fantastyserie.

I forbindelse med rollen som den sterke og svært sensuelle kvinnen med de magiske kreftene, får ungjenta nå satt på ekstra hår, for å skape det rette inntrykket, skriver VG.

Heidi har imidlertid ingenting imot å forandre utseende for en rolle. Da hun danset i oppsetningen av Peer Gynt i Egypt i 2006 måtte hun gå enda mer drastisk til verks og barbere hodet.

Musikalstjernen hevder imidlertid at hun "gjør alt for kunsten".

- Jeg hadde så langt hår før jeg skulle være med i Peer Gynt-oppsetningen i Egypt for et par år siden - da måtte jeg barbere bort alt. Det er jo bare hår, så det vokser ut igjen. Som skuespiller må man endre seg for rollen. Det er en del av transformeringen til en annen person, sier hun til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - En slags magisk følelse!