DESPERAT: Jennifer Lopez skal være helt desperat etter å få stoppet en privat video fra bryllupsreisen med sin første ektemann.  Foto: All Over Press
DESPERAT: Jennifer Lopez skal være helt desperat etter å få stoppet en privat video fra bryllupsreisen med sin første ektemann. Foto: All Over Press Vis mer

Gjør alt for å stoppe intim video

- Hun nektet aldri å bli filmet, hevder Jennifer Lopez eks-mann.

Publisert
SEOGHØR.NO: Jennifer Lopez (42) stråler om dagen sammen med sin unge kjæreste Casper Smart (24). Det ser endelig ut til at popdivaen har funnet lykken etter bruddet fra sin tredje ektemann Marc Anthony.

Men forelskelsen trues av Jennifers eks-mann Ojani Noa, som vil gi ut en intim video fra deres bryllupsreise. Noa har i flere år prøvd å selge videoen, men popstjernens advokater jobber på spreng for at den aldri skal se dagens lys. Det skal ikke være sexscener i videoen, men den skal vise en lettkledd Jennifer.

Nettstedet Radaronline har fått tilgang til flere av rettsdokumentene, der det kommer frem at Noa føler han er altfor snill med eks-kjæresten fordi han ikke har gitt ut filmen ennå.

- Jennifer har hele tiden hevdet at hun aldri har godtatt å bli filmet. Men det gjør hun tydelig i videoen, ikke bare en gang, men flere. Vi har sett på timevis av Noas videoer og Jennifer nekter aldri å bli filmet, skriver Noas forretningspartner Ed Meyer til J.Los advokat Jay Lavely.


Paret var gift i ett år fra 1997 til 1998. Jennifers eks ønsket opprinnelig å gjøre bruk av 11 timers opptak, som tar utgangspunkt i det daværende parets bryllup i Florida og bryllupsreise til Cuba. I hans øyne er det snakk om en dokumentarfilm.

Eks-mannen mener Lopez benytter seg av hans godhet og loyalitet, og at hun oppfordret ham til ikke å ansette en advokat.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslører hemmeligheten bak bruddet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer