Robbie Williams:

Gjør alt for å stoppe aldringen

Superstjernen Robbie Williams erkjenner at han har fikset på utseendet.

EKTEPAR: Robbie Williams sammen med kona Ayda Field. Hun har tidligere vært åpen om at Robbie Willams har store komplekser rundt sitt eget utseende, og at han ble mobbet som 15 åring. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Robbie Williams sammen med kona Ayda Field. Hun har tidligere vært åpen om at Robbie Willams har store komplekser rundt sitt eget utseende, og at han ble mobbet som 15 åring. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Popsjarmøren Robbie Williams (43) var elsket av fansen for sin sprudlende personlighet - og sitt joviale gummifjes.

Nå har han fått sansen for skjønnhetsbehandlinger, og innrømmer at de preger preger utseendet. Men han tar dem likevel - fordi inngrepene får ham til å bli tryggere på seg selv.

- Hodet mitt er fylt med nevroser, angst og panikk. Hele tiden har tankene kvernet i hodet: «Nå skal du gjøre comeback med ny plate. Dette må bli suksess. Du er 42 år, feit og har pløsete øyne», sa han til BBC i fjor.

2005: Robbie Williams var kjent for sin skøyeraktige oppførsel og elleville mimikk. Han innrømmer å ha tuklet med utseendet de senere årene. Her er han avbildet på scenen i 2005. Foto: NTB Scanpix
2005: Robbie Williams var kjent for sin skøyeraktige oppførsel og elleville mimikk. Han innrømmer å ha tuklet med utseendet de senere årene. Her er han avbildet på scenen i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Overdrevet

Da Robbie stilte opp på 50-årsjubileet for klesmerket Marc O'Polo nylig, var det ikke en rynke å se i ansiktet, men til gjengjeld var det usedvanlig oppblåst. Håret var nyfarget og skjulte et hvert spor av sølvfargen som ellers begynner å vise seg i luggen og på sidene.

2017: Robbie Williams innrømmer glatt at han har tatt kosmetiske behandlinger. Dette bildet er tatt tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
2017: Robbie Williams innrømmer glatt at han har tatt kosmetiske behandlinger. Dette bildet er tatt tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ja, jeg har fått litt fillers og Botox, og i tillegg har de gjort noe greier med haken. Jeg er blitt stiv i maska og greier ikke en gang å bevege pannen nå, fortalte han i forbindelse med en prisutdeling før jul.

Tydeligvis ble ikke 43-åringen skremt av dette, og gjentok behandlingen nå i sommer. Og nå ser det ut til at han har tatt det enda lengre.

Glatt hud

Robbie har brukt fillers rundt munnpartiet for å glatte ut rynkene, Botox rundt øynene og i pannen og gått jevnlig til laserbehandling for å få en yngre og glattere hud.

- Det ser ut som om han har fått fillers i kinnene også, for de er mye rundere nå, sier Aamer Khan, grunnleggeren av Harley Street Skin Clinic, til The Sun.

I løpet av flere tiår har den britiske artisten turnert verden over, og er kjent for å gjøre mye ut av showene sine når han har konsert.

- Smerter i ryggen

At 43-åringen begynner å bli eldre, er imidlertid ingen hemmelighet. I fjor ble Robbie blant annet slått ut av sykdommen artritt, en sykdom som fører til betennelse i ledd.

Det fortalte han selv i et intervju med The Standard.

- Jeg kan ikke lenger sparke fotball på grunn av smertene i ryggen, sa «Angels»-sangeren.

På grunn av sykdommen, som også påvirker beina, må Williams også gjøre sceneshowene mer stillestående i fremtiden.

- Jeg danser som en full far i et bryllup, men noe må jeg gjøre for å fylle scenetiden, fortalte han til nettstedet.

LES OGSÅ: Robbie Williams snakker om kona og ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer