<strong>SKJULTE MAGEN:</strong> En rasende Brian Austin Green gjorde sitt ytterste for å skjule magen til Megan Fox, da de to forlot en restaurant i California sammen lørdag. Foto: All over press
SKJULTE MAGEN: En rasende Brian Austin Green gjorde sitt ytterste for å skjule magen til Megan Fox, da de to forlot en restaurant i California sammen lørdag. Foto: All over press Vis mer

Gjør alt for å skjule kjærestens mage

Rasende Brian Austin Green gjorde alt for å skjerme kjæresten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerparet Megan Fox og Brian Austin Green har lenge vært utsatt for rykter om at de skal vente barn, etter at Megan ble observert med en kul på magen.

Selv om paret har nektet å si noe som helst om saken, har ryktene nektet å dø, noe paret - og spesielt Brian ikke er fornøyd med.

Da paret møtte flere paparazzifotografer etter at de hadde spist på restaurant i byen Los Feliz i California lørdag, gjorde den tidligere «Beverly Hills 90210»-skuespilleren alt han kunne for å skjerme Megans mage fra fotografene.

- Det virker rimelig innlysende at de skal bli foreldre. Beviset blir klarere og klarere, skriver nettsiden Hollywoodlife.com i en kommentar.

«Transformers»-stjernen Megan Fox ser imidlertid ikke ut til å ha noen planer om å lette på sløret før hun må.

I mai forlot hun et intervju med «X Factor»-programlederen Steve Jones i raseri, etter at han nevnte ordet baby.

Det fikk Jones til å utbryte følgende ironiske unnskyldning: - Jeg vil formelt beklage til frøken Fox for å ha angrepet henne med ordet baby. Heldigvis var det en PR-medarbeider der til å stoppe meg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Så rødt etter babyspørsmål

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer