VELGER LØSE KLÆR: Etter at gravidryktene begynte å svirre heftig rundt Khloé Kardashian tidligere i høst, er tv-stjernen ved flere anledninger blitt avbildet i antrekk som skjuler magen - senest tirsdag denne uken (t.v.). Til høyre er hun avbildet i slutten av oktober. Foto: Stella Pictures/ NTB scanpix
VELGER LØSE KLÆR: Etter at gravidryktene begynte å svirre heftig rundt Khloé Kardashian tidligere i høst, er tv-stjernen ved flere anledninger blitt avbildet i antrekk som skjuler magen - senest tirsdag denne uken (t.v.). Til høyre er hun avbildet i slutten av oktober. Foto: Stella Pictures/ NTB scanpix Vis mer

­

Gjør alt for å skjule babymagen

Khloé Kardashian holder kortene tett til brystet om graviditeten.

(Se og Hør): Det pågår en skikkelig «baby-boom» i den berømte Kardashian-familien for tiden, ettersom fire av de fem reality-søstrene angivelig skal være gravide.

Blant dem er Khloé Kardashian (33), som skal vente sitt første barn sammen med basketballstjernen Tristan Thompson (26).

33-åringen har foreløpig ikke bekreftet graviditeten i klartekst, men ifølge The Sun omtalte hun kjæresten som «pappa» på Snapchat da duoen viste frem «Game of Thrones»-kostymene de hadde kledd seg opp i til Halloween.

Imidlertid gjør Khloé tilsynelatende alt for å holde den voksende magen sin for seg selv.

- Hvorfor så mange lag?

RadarOnline skriver at tv-stjernen var uvanlig godt kledd da hun ble fotografert i eksklusive Calabasas utenfor Los Angeles tirsdag.

Ifølge AccuWeather var det omtrent 27 varmegrader i byen, men Khloé dekket seg likevel til i en stor, sort strikkejakke - og hun sørget for at den holdt seg lukket.

Saken fortsetter nedenfor.

TILKNEPPET: Det var godt og varmt i California på tirsdag, men Khloé Kardashian skjulte magen i en løstsittende strikkejakke. Foto: Backgrid/ Stella Pictures
TILKNEPPET: Det var godt og varmt i California på tirsdag, men Khloé Kardashian skjulte magen i en løstsittende strikkejakke. Foto: Backgrid/ Stella Pictures Vis mer

Ifølge RadarOnline ble Khloé fotografert i forbindelse med innspilling av familiens populære reality-serie, «Keeping Up With the Kardashians».

Og nettstedet spør seg altså om bakgrunnen for tv-stjernens valg av antrekk:

- Trengte hun virkelig så mange lag i California-varmen? skriver de.

«For baby nummer tre»

Selv om Khloé Kardashian foreløpig ikke er særlig åpen om den angivelige gravidteten, publiserte hun nylig et innlegg på Instagram som kan tolkes på flere måter.

- Kirsebærblomster og te for baby nummer tre, skrev hun til et bilde av seg selv der hun er omkranset av kirsebærtrær.

Saken fortsetter nedenfor.

💜 Cherry Blossoms and Tea for baby number three 💜 #KKW

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Bildet ble tatt i forbindelse med storesøster Kim Kardashian West (37) sin babyshower for sitt tredje barn, som hun og Kanye West (40) venter via surrogatmor.

Imidlertid kan bildeteksten også tolkes som at Khloé bærer «barn nummer tre i familien». I tillegg til Kim, som har bekreftet at hun skal bli mor igjen, skal nemlig lillesøster Kylie Jenner (20) også være gravid.

Da blir det Khloé som bærer barn nummer tre, hvis man ser bort fra de ubekreftede ryktene om at Kourtney Kardashian og hennes unge kjæreste også skal bli foreldre.

Denne teorien støttes for øvrig av Instagram-bildet Kim delte tidlig i september, der hun er avbildet sammen med Kylie og Khloé. I bildeteksten skrev hun «Oss tre ...», en kryptisk melding som fikk fansen til å spekulere i om hun bekreftet at de alle tre skal bli mødre.

Overlykkelig bestemor

Selv om Kardashian- og Jenner-familien er blitt søkkrike på å øse av privatlivet sitt foran millioner av tv-seere, har de altså valgt å være uvant ordknappe om graviditetsryktene som svirrer heftig rundt dem.

Mamma og manager Kris Jenner (62), som allerede har seks barnebarn, røpet likevel kanskje litt mer enn planlagt i et intervju med Entertainment Tonight i slutten av oktober.

I intervjuet røpet Kris nemlig at hun er «overlykkelig» på datterens vegne, ettersom Khloé er på et flott sted i livet for tiden. 62-åringen skrøt også av datterens nye kjæreste:

- Vi elsker Tristan så høyt, og hun er så lykkelig, og hun har vært igjennom så mye, sa Kris blant annet.

LETTET PÅ SLØRET: Caitlyn Jenner, som har datteren Kylie (t.h.) med ekskona Kris Jenner. Foto: NTB scanpix
LETTET PÅ SLØRET: Caitlyn Jenner, som har datteren Kylie (t.h.) med ekskona Kris Jenner. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge tabloidavisen The Sun har Caitlyn Jenner (68) vært mindre ordknapp om de angivelige utvidelsene av Kardahian- og Jenner-familien.

I slutten av september skal Caitlyn ha bekreftet, via en ikke navngitt talsperson, at hun fikk vite om graviditeten for en stund siden.

LES OGSÅ: Gift og gravid på under to måneder - helt i skjul