Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

- Gjør alt de kan

Selv om Jennifer Lopez og Alex Rodriguez ikke har endt forholdet, skal de likevel ha sine utfordringer.

TRØBBEL I PARADIS: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez skal angivelig gjøre alt for å bevare forholdet. Foto: Christopher Peterson/ Splash News/ NTB
TRØBBEL I PARADIS: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez skal angivelig gjøre alt for å bevare forholdet. Foto: Christopher Peterson/ Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i mars lyste skjermer verden over opp, da flere nettsteder kunne melde at Jennifer Lopez (51) og forloveden Alex Rodriguez (45) hadde brutt forlovelsen.

Det viste seg imidlertid ikke å stemme, noe paret selv avkreftet.

- Alle artiklene stemmer ikke. Vi jobber oss gjennom noen ting, het det i uttalelsen fra stjerneparet til People og TMZ.

Akkurat hva det er paret jobber seg gjennom er ukjent, men ifølge People bruker de nå mye tid på å bearbeide hva enn som står i veien for et lykkelig parforhold.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Prioriterer hverandre

Kort tid etter at bruddryktene fikk fart, skal Rodriguez ha reist ned til Den dominikanske republikk, hvor Lopez for tiden er fullt opptatt med innspillingen av sin kommende film «Shotgun Wedding». Der skal han ha oppholdt seg i noen dager, før han fløy tilbake til Miami.

Lørdag skal han derimot igjen ha besøkt Lopez - og ifølge en kilde People har vært i kontakt med, skal paret nå gjøre alt de kan for å fikse problemene de står overfor.

- Han legger inn en stor innsats, og han vil at Jennifer skal være lykkelig, uttaler kilden til magasinet.

Lopez skal ifølge kilden ha blitt svært glad over å få besøk av forloveden. Til tross for at paret ikke har mulighet til å tilbringe mye tid sammen, skal slike korte besøk være betydningsfulle.

- De gjør alt de kan for å prioritere forholdet sitt. De har fremdeles mye å finne ut av før forholdet er bra igjen, legger kilden til.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Lopez er ute med ny musikkvideo og byr på seg selv. Video: Sony music/Rød løper Vis mer

Sjalusi ligger bak

Selv om Lopez og Rodriguez selv gikk ut og avkreftet bruddet, er det ingen tvil om at det ligger noe bak ryktene. Ikke bare innrømmet paret selv at de jobber med forholdet, men flere har også hevdet å vite grunnen til at ting nå er vanskelig.

Kort tid før bruddryktene slapp løs, oppsto det nemlig utroskapsrykter rundt Rodriguez. «Southern Charm»-stjernen Madison LeCroy (31) skapte nemlig store overskrifter etter uttalelser om at hun hadde vært i kontakt med han.

LeCroy har imidlertid i ettertid uttalt at hun aldri har vært romantisk involvert med den tidligere baseballstjernen, men utroskapsryktene skal likevel ha gått innpå Lopez.

- Jennifer er sjalu og hun hater dårlig presse, spesielt utroskapsryktene om Alex, har en kilde fortalt til In Touch Weekly.

Ifølge kilden skal artisten imidlertid ikke ha noe problem med å dumpe forloveden hvis hun føler at han lyver.

- Hun fikk Alex, som er en flørt, til å love henne at han skal unngå å blande seg inn i tvilsomme situasjoner som kan føre til utroskapsrykter, fortsetter kilden.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

Parterapi

Paret forlovet seg i 2019, to år etter at de offisielt ble et par. Noe bryllup har det derimot ikke blitt - og de har flere ganger sett seg nødt til å avlyse seremonien av forskjellige grunner.

I februar ga Lopez et inntrykk av at forholdet til Rodriguez var bra, selv etter måneder sammen i karantene. Hun røpte imidlertid allerede da at de hadde brukt tiden på å jobbe med forholdet.

- Jeg savnet å være kreativ og løpe i høyt gir. Mens Alex, av alle mennesker, var helt «jeg elsker det. Jeg elsker å være hjemme. Jeg elsker å være på Zoom. Jeg elsker å vite at barna er her og at du er her hele tiden». Det har faktisk vært ganske bra, og vi har fått jobbet med oss selv, uttalte Lopez i et intervju med magasinet Allure,

I samme intervju kunne hun også avsløre at de har prøvd parterapi.

- Vi har gått i terapi. Jeg tror det var veldig til hjelp for oss og forholdet vårt, sa hun til magasinet.

LES OGSÅ: Langer ut mot tidligere realitykolleger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer