Gjetter du hvordan Bo Derek (59) ser ut i dag?

1980-tallets største sexsymbol har holdt seg svært godt.

FORTSATT FLOTT: Bo Derek var lenge kjent som et av Hollywoods største sexsymboler. Til vestre fra filmen «Ghosts can´t do it» fra 1990, og til høyre er skuespilleren fotografert på en filmpremiere i forrige uke.  Foto: NTB Scanpix
FORTSATT FLOTT: Bo Derek var lenge kjent som et av Hollywoods største sexsymboler. Til vestre fra filmen «Ghosts can´t do it» fra 1990, og til høyre er skuespilleren fotografert på en filmpremiere i forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Det er 37 år siden Bo Derek (59) ble alle menns drømmekvinne etter gjennombruddet i filmen «10» i 1979. 

Hun ble hyllet for sin flotte kropp og sexappeal gjennom 1980- og 1990-tallet, og «Tarzan - apenes konge»-stjernen ble lenge regnet som en av verdens vakreste kvinner.

Nye bilder viser at 59-åringen fortsatt er en svært attraktiv kvinne.

Tidligere denne uken kastet hun glans over premieren på filmen «My Big Fat Greek Wedding 2» i New York. Derek strålte iført en sort silketopp og blå paljettjakke, og kom arm i arm med kjæresten John Corbett (54), som har en rolle i filmen.

Corbett er blant annet kjent for rollen sin i «Sex og singelliv», der han spilte snekkeren Aidan Shaw - kjæresten til Sarah Jessica Parkers (50) rollefigur Carrie Bradshaw.

Saken fortsetter under bildene.

IKONISK: Bo Derek ble for alvor berømt etter filmen «10» fra 1979.  Foto: © Bettmann/CORBIS
IKONISK: Bo Derek ble for alvor berømt etter filmen «10» fra 1979. Foto: © Bettmann/CORBIS Vis mer

STØTTER KJÆRESTEN: Derek har hatt en rekke små filmroller de siste årene. Denne uken støttet hun kjæresten John Corbett, kjent fra «Sex og singelliv», på premieren av hans siste film «My Big Fat Greek Wedding 2».  Foto: Pa Photos
STØTTER KJÆRESTEN: Derek har hatt en rekke små filmroller de siste årene. Denne uken støttet hun kjæresten John Corbett, kjent fra «Sex og singelliv», på premieren av hans siste film «My Big Fat Greek Wedding 2». Foto: Pa Photos Vis mer

Paret har vært sammen siden 2002 og bor sammen på en ranch i California. Derek var sammen med den 20 år eldre filmskaperen John Derek fra 1976 og til hans død i 1998.

- Jeg var alene i fem år. Det å ha kjærlighet er en enorm bonus i livet, men jeg var ikke ulykkelig som singel heller. Men han er bare så morsom, kjempemorsom, så jeg er veldig lykkelig nå, sa Bo Derek om forholdet til Corbett i et intervju med Hello Magazine i 2008.

Har ikke fikset på ansiktet

Tidligere har Derek fortalt at hun utnyttet sin egen skjønnhet i filmbransjen, men at hun alltid skjønte at det var kortvarig.

- Jeg skjønner hvor kunstig skjønnhet er. Det er i hvert fall helt sikkert at det ikke varer evig, sier 59-åringen i et intervju med CBS News.

Saken fortsetter under bildet.

ELDES MED VERDIGHET: Bo Derek unngår plastisk kirurgi.  Foto: Rex Features
ELDES MED VERDIGHET: Bo Derek unngår plastisk kirurgi. Foto: Rex Features Vis mer

- Det er tøft å eldes. Bette Davis (Oscar-vinnende skuespiller som hadde sin storhetstid på 1930-, 40- og 50-tallet, journ.anm.)  hadde rett da hun sa at det ikke er for pyser!

Derek forteller også at hun ikke har fikset på utseendet, men at hun har vært fristet til å gjøre foryngende inngrep.

- Det er en viss forventning. På den ene siden får jeg respekt for ikke å ha tatt en ansiktsløftning, men på den andre siden får jeg høre: «Herregud, hvorfor prøver hun ingenting?». Man blir forvirret. Jeg prøver å være travel og ha andre interesser så jeg ikke tenker på det, understreker Bo Derek.

FLOTT: Derek viser sin flotte figur i filmen «Ghosts can´t do it» fra 1990.  Foto: TRIUMPH FILMS / NTB Scanpix
FLOTT: Derek viser sin flotte figur i filmen «Ghosts can´t do it» fra 1990. Foto: TRIUMPH FILMS / NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Jane Fonda (77) viste magen på prisutdeling