Gjetter du hvor hennes nyeste tatovering er?

Lady Gaga tok ny tatovering i Rio de Janeiro. Se video!

I videoen øverst i saken kan du se flere av Lady Gagas mange tatoveringer!

SEOGHØR.NO: Den eksentriske artisten Lady Gaga (26) holdt tidligere denne uken konsert i «cidade de maravilhosa», også kjent som den brasilianske storbyen Rio de Janeiro.

26-åringen bodde på det eksklusive hotellet Fasano Hotel på Ipanema, men tok også turen innom en av de største favelaene i Rio - Cantagalo - for å besøke de fattige innbyggerene som bor der.

Hun ble raskt omringet av elleville fans, men tok seg god tid til å både skrive autografer og småsnakke med de lokale brasilianerne - til tross for at hun hadde med seg et entourage av sikkerhetsvakter.

«Born This Way»-stjernen ble så forelsket i den pulserende millionbyen at hun rett og slett tatoverte «Rio» på en glattbarert skalle.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Bilde av den ferske tatoveringen la hun ut på den sosiale plattformen Instagram, og flere tusen følgere har kommentert den permanente hyllesten.

Om den verdensberømte superstjernen tatoverer «Oslo» et sted på kroppen når hun gjester Telenor Arena 6.desember gjenstår å se...

I videoen øverst i saken kan du se flere av Lady Gagas mange tatoveringer!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Lady Gaga viste puppene på Halloween