Gjetter du hva hennes første ord var?

Johanna Grønneberg kom i skade for å banne foran datteren - det angret hun på da datteren åpnet munnen...

SEOGHØR.NO: Norske TV-seere fulgte programleder Johanna Grønnebergs (34) første tid som mamma i serien «Johanna - prosjekt mamma» på TLC. I dag er lille Savannah blitt 1,5 år og Johanna er mer komfortabel i morsrollen.

Men 34-åringen fikk ikke den lille søte ballerina-babyen hun så for seg under svangerskapet, men heller et brautende barn som allerede er grov i målet.

- Jeg trodde jeg skulle få en søt liten jente i ballettkjole, men istedet har jeg fått en bryggesjauer. Hun høres ut som en halvdrita fyr når hun snakker, også er det datteren min på et og et halvt år.

- Et av hennes første ord var faktisk «fuck», sier Johanna lattermildt.

OVERRASKET FORELDRENE: «Fuck» var et av Savannahs første ord etter å ha hørt moren banne.  Foto: Curt Hjertstedt/Seoghør.no
OVERRASKET FORELDRENE: «Fuck» var et av Savannahs første ord etter å ha hørt moren banne. Foto: Curt Hjertstedt/Seoghør.no Vis mer

- Det var ikke meningen. Jeg sier det når jeg skader meg og det er veldig lett for barn å plukke opp. Nå har jeg en 45 år gammel bryggesjauer som sier «fuck».

Ser ikke for seg ny fødsel

Johannas svangerskap ble behørlig dekket på TV, og hun skapte overskrifter i fjor da hun uttalte at hun ønsket seg orgasmefødsel. Men Savannah kom til verden gjennom en vanlig, smertefull fødsel og Grønneberg er derfor usikker på om hun ønsker seg flere barn.

- Jeg vil gjerne at Savannah skal ha søsken, men jeg klarer ikke å se for meg fødselen en gang til. Jeg gikk på en ordentlig smell. Jeg trodde det skulle bli orgasmefødsel, men det ble et sånt mareritt at jeg har vondt for å glemme det.

Savner Hollywood

I etterkant har hun skrevet boken «Etter fødselen - det alle glemte å si» om sine første erfaringer som mor - som hun beskriver som et mareritt.

- Tiden etter at jeg fikk barn har vært grusom og slitsom! Jeg tror absolutt jeg gikk inn i sjokk, har hun tidligere fortalt til Seoghør.no.

I dag er hun mer komfortabel i morsrollen og føler seg som en bedreviter foran andre mødre.

- Det begynner å gå seg til med Savannah, men man blir litt ufin med andre mødre fordi man glemmer selv hvor vanskelig man hadde det. Man blir en god norsk mamma-bedreviter.

Sammen med sin amerikanske ektemann Vince bor hun i dag i Oslo. Nylig ble hun programleder i Radio Norge og har flere TV-prosjekter på trappene, men savner fortsatt hverdagen i Hollywood.

- Egentlig vil jeg være mer i Los Angeles, men det ser ut som jeg blir værende mer i Norge fremover og lage mer TV.

Johanna om tiden etter fødselen:

LES OGSÅ: Savannah (1) har to garderober