LITE PREGET: Mel Gibson ser ikke ut til å være preget av den bitre skilsmissen med kona gjennom 28 år. Og nøt isteden kinopremieren av "Wolverine" sammen med kjæresten Oksana Grigorieva. Foto: All Over Press
LITE PREGET: Mel Gibson ser ikke ut til å være preget av den bitre skilsmissen med kona gjennom 28 år. Og nøt isteden kinopremieren av "Wolverine" sammen med kjæresten Oksana Grigorieva. Foto: All Over PressVis mer

Gjett om kona blir irritert nå!

Midt i skilsmissestriden kom Mel Gibson hånd i hånd med elskerinnen på premiere.

SEHER.NO: Like etter at kona søkte om skilsmisse, tok Mel Gibson (53) med seg elskerinnen på premiere. Det kan koste "Braveheart"-stjernen dyrt…

Gibson står nå i fare for å miste halve formuen sin på 6 milliarder kroner i den bitre skilsmissestriden med sin kone gjennom 28 år, Robyn. Og at han dukket opp med sin elskerinne Oksana Grigorieva (39) på premieren av "Wolverine" hjelper nok ikke på forhandlingene.

Dette var første gang de to viste seg offentlig sammen, og de klarte ikke å holde hendene fra hverandre. Ifølge Access Hollywood har paret vært sammen i hemmelighet i tre år.

Ifølge National Enquirer har Gibson nærmest hatt to familier den siste tiden. Mens han offisielt har bodd sammen med kona Robyn og deres sju barn, har han skjult sin elskerinne og hennes 11 år gamle sønn Alexander i flere forskjellige hjem i Los Angeles.

Ett av husene skal ligge i kort avstand fra huset filmstjernen delte med kona - uten at hun ante noen ting.

- Det er rett ved Gibson-familiens eiendom i Malibu, så det var veldig greit for Mel. Han kunne være sammen med Oksana og Alexander, og fortsatt bare være minutter unna Robyn og deres barn, sier en venn av familien til National Enquirer.

De siste avsløringene har ifølge kilden fjernet alt håp om en gjenforening.

- Dagene er crazy i Gibson-leiren om dagen. Det ser ut til å være en ny bombe hver dag.

- Robyn er knust, og Mels barn er utrolig skuffet over ham. Selv tar han en ting om gangen, men han er helt klart forelsket i Oksana, sa en venn av Gibson om alt som har skjedd i kjølevannet av skilsmissen.

Robyn Gibson leverte inn skilsmissepapirene 13. april, men de to skal angivelig ha vært separert i all hemmelighet siden august 2006, noen uker etter at Gibson ble tatt for fyllekjøring i Malibu.

Men da Robyn fikk kjennskap til Gibsons forhold til Oksana skal hun ha fått nok, og leverte inn skilsmissepapirene.

Oksana har fra før en sønn med James Bond-skuespiller Timothy Dalton. Sangerinnen har nylig signert kontrakt med Mel Gibsons plateselskap Icon.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han hadde to familier