FÅR EN SØNN: Til neste år blir Simon Cowell og Lauren Silverman foreldre sammen for første gang. De er allerede godt i gang med å planlegge babynavn. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
FÅR EN SØNN: Til neste år blir Simon Cowell og Lauren Silverman foreldre sammen for første gang. De er allerede godt i gang med å planlegge babynavn. Foto: REX/Broadimage/All Over PressVis mer

Gjett hvem Simon Cowell vil oppkalle babyen etter?

TV-dommeren avslører sine to favorittnavn.

SEOGHØR.NO: I sommer kom sjokknyheten om at Simon Cowell (54) hadde hatt en hemmelig affære med kameratens kone Lauren Silverman (36) - noe som resulterte i at hun ble gravid.

Etter at det verste oppstyret om avsløringen hadde lagt seg, innrømmet Cowell at han gleder seg til å bli far.

Nå forteller musikk-mogulen også at han allerede har et par favoritter når det kommer til sin ufødte sønns navn.

- Mitt førstevalg er Simon, fordi jeg liker det navnet, sier han i et intervju med Terri Seymour i «Extra», ifølge contactmusic.com.

Som andrevalg har han navnet Eric - etter sin avdøde far.

- Bursdagen hans kommer til å bli veldig nær min fars bursdag, forteller han, og legger til at faren ville vært veldig stolt hvis han hadde fått oppleve å bli bestefar.

«X-Factor»-sjefen håper også at sønnen vil følge i hans fotspor å ta over hele musikk imperiumet hans, som er verdt flere milliarder kroner, slik at han selv kan pensjonere seg.

- Jeg vil lære ham hvordan han utfører jobben min, og jeg liker virkelig tanken på at han skal ta over etter meg. Jeg har lyst til å gi tømmene videre til ham så raskt som mulig, forteller han.

Når det kommer til hvordan Cowell vil håndtere farsrollen, så satser han på å la alt skje så naturlig som mulig.

- Det gjelder å være avslappet til det hele, å ikke bekymre seg så mye over ting Min bror og jeg ble oppdratt på en ganske avslappet måte. Det fantes ikke selvhjelp-bøker eller andre sprø ting den gangen.

LES OGSÅ: Simon Cowell tar 500 push-ups om dagen