Gjett hvem Simon Cowell vil oppkalle babyen etter?

TV-dommeren avslører sine to favorittnavn.

FÅR EN SØNN: Til neste år blir Simon Cowell og Lauren Silverman foreldre sammen for første gang. De er allerede godt i gang med å planlegge babynavn. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
FÅR EN SØNN: Til neste år blir Simon Cowell og Lauren Silverman foreldre sammen for første gang. De er allerede godt i gang med å planlegge babynavn. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I sommer kom sjokknyheten om at Simon Cowell (54) hadde hatt en hemmelig affære med kameratens kone Lauren Silverman (36) - noe som resulterte i at hun ble gravid.

Etter at det verste oppstyret om avsløringen hadde lagt seg, innrømmet Cowell at han gleder seg til å bli far.

Nå forteller musikk-mogulen også at han allerede har et par favoritter når det kommer til sin ufødte sønns navn.

- Mitt førstevalg er Simon, fordi jeg liker det navnet, sier han i et intervju med Terri Seymour i «Extra», ifølge contactmusic.com.

Som andrevalg har han navnet Eric - etter sin avdøde far.

- Bursdagen hans kommer til å bli veldig nær min fars bursdag, forteller han, og legger til at faren ville vært veldig stolt hvis han hadde fått oppleve å bli bestefar.

«X-Factor»-sjefen håper også at sønnen vil følge i hans fotspor å ta over hele musikk imperiumet hans, som er verdt flere milliarder kroner, slik at han selv kan pensjonere seg.

- Jeg vil lære ham hvordan han utfører jobben min, og jeg liker virkelig tanken på at han skal ta over etter meg. Jeg har lyst til å gi tømmene videre til ham så raskt som mulig, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer