Gjett hva det står i «Jakten»-dusjen!

- Det ble noen reaksjoner...

KAMERA I DUSJEN: Blåbærbonden Jostein Sundbys sønn hadde skrevet på veggen på badet at det var kamera i dusjen. - Men det er det ikke, sier Jostein i episoden.  Foto: TV 2
KAMERA I DUSJEN: Blåbærbonden Jostein Sundbys sønn hadde skrevet på veggen på badet at det var kamera i dusjen. - Men det er det ikke, sier Jostein i episoden. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: «Jakten på kjærligheten» er i full gang på TV 2, og i mandagens episode får årets bønder endelig besøk av frierne sine på gården.

Blåbærbonden Jostein Sundby (50) er en av dem som har gått skikkelig til verks med rydding og husstell før damene kommer på besøk, og i episoden avslører han at hele familien har måttet til pers for å få huset i tipp-topp stand.

Badet hadde han opprinnelig ønsket å pusse opp før damene kom, men siden han ikke rakk det fikk han hjelp av barna Steinar og Mari, som pyntet veggene med tegninger og skriverier.

Og det er særlig Steinars tusjing i dusjen, som vekker latter når frierne ankommer.

- Ja, han Steinar har skrevet i dusjen at det er skjult kamera, humrer Jostein i episoden:

- Men det er det ikke!

Til Seher.no forteller blåbærbonden at han ikke visste at det var dét sønnen planla å «pynte» dusjen med.

- Nei, det der var fri fantasti. Det må være noe han har arvet fra mora, sier Jostein til Seher.no.

50-åringen synes imidlertid det var et morsomt påfunn, og forteller at frierne lo godt da de så hva det stod.

- Det ble jo noen reaksjoner, men det var bare morsomt. Jeg lærte jo damene litt å kjenne, og de er gode på humor. Det er ikke så sarte sjeler vi har her da, så de synes det var morsomt. Og alle ville jo se filmene, så de har vi lagt ut nå, ler han.

Ifølge Jostein var han veldig spent på hvordan det ville bli å få fire damer inn i huset, og 50-åringen innrømmer at han hadde litt nerver underveis.

- Hvis du ser sånn over ett, så var det ganske tøft. Jeg har ikke for vane å ligge våken om natten, men jeg hadde et par våkenetter her. Men det var veldig mye moro og da. Men det er noe med settingen, med kameraene og alt det der. Det er ganske heftig. Jeg synes jentene var skikkelig sporty. De gir jo ganske mye bare ved å ta seg fri og komme hit, med fare for å bli sendt hjem, sier Sundby.

- Men vi ble veldig godt kjent, selv om settingen er helt surrealistisk. Det er jo ikke helt vanlig å skulle bli kjent med fire stykker på én gang.

Også tv-bondens barn skal ha vært svært spente i forkant av innspillingen, og Jostein forteller at de synes det er morsomt at pappa dater på tv.

- De synes det er veldig bra, og jeg har fått noen meldinger fra sønnen min Steinar, hvor han sier at han heier på pappa. Det er bare datteren min Mari som har truffet damene, så Steinar gleder seg veldig han også, forteller han.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.  Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Vifter med rumpa når hun gjør det