Gjett hva de har felles!

«Skal vi danse»- Tor Fløysvik og Hollywood-stjernen Ashley Olsen har fått øynene opp for samme norske kvinne.

SØLVØRN: Smykkedesigneren Camilla Prytz sørget for at Tor Fløysvik lyste opp dommerbordet med sin sølvørn rundt halsen, under lørdagens rocke-kveld i «Skal vi danse». Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SØLVØRN: Smykkedesigneren Camilla Prytz sørget for at Tor Fløysvik lyste opp dommerbordet med sin sølvørn rundt halsen, under lørdagens rocke-kveld i «Skal vi danse». Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Det var ikke bare kjendisdeltakerne som glitret under lørdagens «Skal vi danse»-episode, som endte med at alpinisten Andrine Flemmen måtte forlate konkurransen.

I dommerpanelet satt nemlig dommer Tor Fløysvik (61) med en stor glitrende sølvørn på brystet, et smykke av den norske designeren Camilla Prytz.

- Camilla og jeg har felles bekjente og gaven er en 30-års bryllupsgave fra min kone, som jeg fikk i forrige uke.  Jeg synes smykket er veldig fint. Jeg trengte et ekstra par ørneøyne å se med, sier Fløysvik med et smil til Seher.no.

Fløysvik er imidlertid ikke den eneste kjendisen som kan smykke seg med sølvørnen - som koster rundt 4000 kroner i butikken.

Hollywood-stjernen Ashley Olsen (24) - som blant annet er kjent som barnestjerne i TV-serien «Under samme tak» og senere motedesigner sammen med sin tvillingsøster Mary-Kate - har også ørnen i smykkeskrinet.

- Jeg ga henne et smykke da jeg møtte henne i New York, og hun likte det veldig godt, sier designer Camilla Prytz til Seher.no.

Fløysvik ser ikke bort fra at det kan bli flere iøynefallende smykker.

- Jeg har jo allerede mansjettknapper fra Camilla, vi får se hva annet som kan komme, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Holdt på å kaste opp før dansen