- Gjestene fikk litt å prate om

Bryllupsgjestene hadde ankommet Bjørn Einar Romørens bryllup. Så smalt det i Oslo.

PREGET: - Oslo er byen min. Det som skjedde er uvirkelig. Spesielt den første dagen ble bomben og skytingen et samtaletema, forteller Bjørn Einar Romøren.
PREGET: - Oslo er byen min. Det som skjedde er uvirkelig. Spesielt den første dagen ble bomben og skytingen et samtaletema, forteller Bjørn Einar Romøren. Vis mer
SEHER.NO: Hoppkjendis Bjørn Einar Romøren (30) giftet seg forrige helg med Martine Remsøy (24). Det lykkelige paret hadde satt av hele tre dager på Bjertorp Slott - ikke langt fra Göteborg. Gjestene fikk imidlertid testet hele skalaen av følelser.

Plutselig ble nemlig Norge rammet av terror.

- Vi startet fredag. Nyhetene fra Norge nådde oss med en gang. Sånn er jo dagens mediesamfunn, sier Romøren til Dagbladet.

30-åringen legger ikke skjul på at hendelsen satte en støkk i både ham selv - og gjestene som var til stede.

- Gjestene fikk litt å prate om. Men vi bestemte oss for at kjærligheten skulle vinne over terroren...
 
Tross terrorangrepene i Norge: Romøren omtaler sitt eget bryllup som «den største dagen i mitt liv», selv om det ble et bryllup der gjestene også var opptatt av utviklingen i hjemlandet.

- Oslo er byen min. Det som skjedde er uvirkelig. Spesielt den første dagen ble bomben og skytingen et samtaletema. Men vi kunne ikke la oss stoppe. Da ville terroristen ha vunnet, sier Bjørn Einar Romøren til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun er brudepike i Romørens bryllup