BRUKER VELKJENTE GJESTER: Harald Rønneberg og Thomas Numme bruker artister fra sitt eget byrå som gjester på "Senkveld". Foto: TV 2
BRUKER VELKJENTE GJESTER: Harald Rønneberg og Thomas Numme bruker artister fra sitt eget byrå som gjester på "Senkveld". Foto: TV 2Vis mer

Gjestene er fra eget artistbyrå

- Dette er absolutt problematisk.

SEHER.NO: Flere av gjestene Thomas Numme og Harald Rønneberg har brukt under "Senkveld med Thomas og Harald", har vært fra programledernes eget artistbyrå "Plan B". Det melder Dagbladet.

Blant dem er Klaus Sonstad, som har deltatt i programmet hele åtte ganger, og Solveig Kloppen, som har gjestet studioet i Nydalen fem ganger.

- Dette er absolutt problematisk. Jeg tror at den mangelen på troverdighet som dette viser, fort kan smitte over på TV 2 som helhet, sier fagmedarbeider Gunnar Bodahl-Johansen ved Instistutt for journalistikk til Dagbladet.

Også generalsekretær fra Norsk Presseforbund - Per Edgar Kokkvold - er enig, og mener en slik ting i utgangspunktet aldri er greit.

"Plan B" har tolv artister inkludert Thomas og Harald selv, og programlederne har brukt samtlige av artistene i "Senkveld", utenom Erik Solbakken.

- Vi spurte om dette var greit og gjorde det klart at det på ingen måte skal påvirke det redaksjonelle innholdet i "Senkveld". Det er en redaksjon som avgjør hvem som skal være gjester, ikke Thomas og jeg, sier Rønneberg.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Da hadde vi blitt helt gærne til slutt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.