Kjendisbryllup i Paris

Gjestene aner ingenting

Bryllupsparet er visst hemmelighetsfulle hva gjelder seremoniens beliggenhet.

TRENGER STOR HJELP: Her trenger Janne Formoe hjelp fra Petter Stordalen når de skal på bryllup! Video: Erlend Haugen Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag er dagen der moteblogger og podkaster Vanessa Rudjord (46) gir sitt «ja» til forfatter, forlegger og tidligere musiker Jonas Forsang (41) i Paris.

Lørdag samlet gjestene seg for å ta i mot brudeparet ved Hotel Ritz i den franske hovedstaden. Mottakelsen ble arrangert i bryllupshotellets hage tidligere i dag.

Her var blant annet Stordalen-familien og brudens nærmeste venninner på plass i finstasen for å ta imot det vordende brudeparet.

SKAL BLI GIFT! Vanessa Rudjord på vei ut av hotellet for å gifte seg! Video: Erlend Haugen Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

Hemmelig beliggenhet

Gjestene skal nå bli kjørt med buss til seremonien som avholdes en bit utenfor Paris. Etter det Se og Hør erfarer, er det snakk om et meget eksklusivt vinslott - helt beskyttet mot innsyn.

Dette skal ha medført forvirring blant de celebre gjestene, som blir fraktet til beliggenheten uten å vite hvor de skal.

Det er likevel ingen tvil om at gjestene gledes over den store dagen.

Da hotellkongen Petter Stordalen ankom mottakelsen med kjæresten Märta Elander Wistén (32) på sin arm, la han ikke skjul på at den romantiske byen lever opp til sitt rykte.

- Paris er jo kjærlighetens by og hva er bedre enn å være i et bryllup til Vanessa og Jonas. Det kan ikke bli bedre, fortalte han til Se og Hør.

KLAR TIL FEIRING: Bryllupsgjestene er på vei til bryllupsfest. Video: Erlend Haugen Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

LES OGSÅ: Overrasket i utdrikningslag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer