Gjerningsmannen hyllet svensk artist

- Jeg klarer ikke beskrive hvor lei meg jeg ble, sier artisten Saga.

SVÆRT FORTVILET: Saga forklarer at hun ble lei seg da hun fant ut hva som ble skrevet i manifestet. Hun fikk sjokk. Foto: YouTube
SVÆRT FORTVILET: Saga forklarer at hun ble lei seg da hun fant ut hva som ble skrevet i manifestet. Hun fikk sjokk. Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den svenske nasjonalistiske sangerinnen Saga, er en av gjerningsmannen fra Oslo-terroren og Utøya-massakren, Anders Behring Breiviks favorittartister.

Det kommer fram i manifestet terroristen har satt sammen.

«Saga er en modig, svensk, kvinnelig nasjonalistorientert musiker som lager popmusikk med patriotiske tekster. Hun er, såvidt jeg vet, den beste og mest talentfulle patriotiske musikeren i den engelskspråklige verden.», skriver han i manifestet ifølge svenske Expressen.


Ifølge avisen omhandler en lang del av manifestet musikk, og da spesielt den svenske artisten.

Det gjør artisten selv svært fortvilet.

- Jeg kan ikke begynne å beskrive hvor lei meg jeg blir og ville informere dere alle om det sjokket og den fullkomne skrekken jeg kjente etter denne ugjerningen, skrev Saga på sin hjemmeside.

Saga skriver at hun skriver musikk for å gi håp til dem som eller ikke skulle ha noe håp.

- Mine tanker er med det norske folk i denne tiden. Jeg tenker på alle som påvirkes av denne fæle og fullstendig meningsløse ugjerningen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slik uttrykker de kongelige sin sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer